Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

VH1 mě taky nejede, stb mě vždycky zamrzne když tam omylem přepnu. Opravdu k nas..aní!! Pořád nějaký problémy a nejvíc mě dopálilo zařazení AXN scifi a crime jen do nabídky Supreme za nehorázných 1099kč. Díval sem se na stránky O2, jak to stojí u nich a rozhodně je výhodnější jejich zákl.nabídka za 448kč + flimy+ za 150 a k tomu net za cca1120 kč. celkem mě to vyšlo na 1786 kč, což je víc jen o 40kč. Takže pokud se UPiči s tim axn scifi neumoudří a nenabídne jinou možnost objednání nebo ho nedá do nabídky standard, tak na konci roku s nima končím! Hned nemůžu protože mám smlouvu na 12 měsíců. nemáte někdo s OTV zkušenosti jaká je kvalita obrazu apod..?

Odesláno

Mám balíček za 1650kč + druhý stb za 90kč, takže ten rozdál není moc.

Odesláno

Tak to vypadá, že už druhý den za sebou opět nejde zvuk u VH1. Ani mě to už moc nepřekvapuje.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek
  • Bílina
Odesláno

Plzeň, jižní předměstí

po instalaci technikem vše vpořádku, nyní nepřetržité kostičkování u 30% kanálů.

Nejhůř je na tom filmbox(nekoukatelný obraz) ale zlobí i CT1, AXN atd.

trochu mne překvapuje že úroveň signálu mám jen 3% ale kvalitu 97 - 99 %

Vše mám správně nastaveno i zapojeno, dokonce jsem zkusmo odpojil modem, a vypnul wifi na routeru.

Nevím kde je závada, zkoušel jsem vyměnit kabel od zástrčky s internetem k s. boxu - bez úspěchu.

Asi budu muset objednat technika, ale nevim co s tim asi zmuze...

Odesláno
Plzeň, jižní předměstí

po instalaci technikem vše vpořádku, nyní nepřetržité kostičkování u 30% kanálů.

Vše mám správně nastaveno i zapojeno, dokonce jsem zkusmo odpojil modem, a vypnul wifi na routeru.

Nevím kde je závada, zkoušel jsem vyměnit kabel od zástrčky s internetem k s. boxu - bez úspěchu.

Problém může být způsoben ufonem

Odesláno
Plzeň, jižní předměstí

Podobný problém, ale s paketem STV, mám již delší dobu. Vyzkoušel jsem všechno možné. Bez úspěchu.

Zřejmě to dělá nějaký přístroj z okolí. O dvě patra níž tento problém není. Nepodařilo se mi ale vystopovat který přístroj to dělá. Jsou chvíle, kdy jede vše na 100% a pak to zase klekne.

Odesláno
Plzeň, jižní předměstí

Dnes jsem se v tom vrtal celej den, a problém nakonec odstranil, mám CRT TV a zřejmě vadilo že přístroj byl hned vedle VF cívek, přendal jsem STB na levou stranu a prozatím žádné kostičky.

Odesláno

beru zpět, zas to zlobí.

Odesláno

Hlásím výpadek v Ústí n.L. Již více jak hodinu "signál není k dispozici", nejede ani analog.

Odesláno
beru zpět, zas to zlobí.

a nepořídil si někdo z tvého okolí telefon od ufona??? Na hotelu škoda je navíc vysílač, máš novou účastnickou šňůru?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague