Odesláno 16. prosince 2008 16 let Zajímalo by mne kolik máte úrověn signálu , já mám 54 při kvaliě 99 a obraz na LCD nic moc.Když jsem volal na UPC , tak mi řekli , že stačí úroven 45.Prý mi pošlou technika a ten zhodnotí jestli mám obraz dobrý a když jo ,tak to zaplatím.Mám problém s tím , že když signál proženu přes HDD recordér Panasonic, tak se mi obraz ještě zhorší a při připojení přes hdmi recorder - televize , tak je to úplně katastrofa.Podle mne je to slabým signálem ale nevím jaká by měla být jeho hodnota.
Odesláno 16. prosince 2008 16 let Uroven signalu na kvalitu obrazu nema fakticky vliv - budto je obraz OK, nebo kostickuje, zastavuje se, nebo neni zadny, jiny stav neprichazi v uvahu. Take zalezi co mas za STB, protoze kazdy model Handanu ma jinou maximalni zobrazovanou uroven. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 16. prosince 2008 16 let Mám CV 5000 a obraz nemá kostky ale na některých programech není ostrý , myslíš že když si vezmu od UPC CV 6000 , tak by to mohlo být lepší ?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.