Odesláno 4. května 2008 16 let Mně již nejde třetí den. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 4. května 2008 16 let Me vse jede bezproblemu, taky Brno. U VH-1 byl jistej problem v tom ze se tam na kratkou dobu objevila zvukova stopa v AC3, ktera nasledne byla odsranena, nektere STB ktere tuto stopu zaznamenaly, pak ji z neregistrovaly to ze tam ta AC3 stopa jiz neni a zacaly blbnout a zamrzat, pokud nani bylo prepnuto. Reseni je jednoduche staci, znovu zpustit manualni ladeni aby STB zjistil ze tam ta AC3 stopa jiz neni (popr. predtim jeste smazat vsechny kanaly). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. května 2008 16 let Autor tak vh1 už jede.nepomohlo manualní vyhledávání,ale musel jsem restartovat celý stb a znovu naladit kanály - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 4. května 2008 16 let No vzdyt jsem rikal predtim radeji smazat vsechny kanaly eventualne ten restart do tovarniho nastaveni. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 4. května 2008 16 let Po restartu do továrního nastavení to funguje. Doufám, že to nebudu muset dělat často. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.