Návštěvník Dave.6 Odesláno 11. května 2008 Sdílet Odesláno 11. května 2008 Zdravim, mam UPC a router Edimax BR-6204Wg drive jsem mel BR-6104 a slapalo to na vybornou tak jsem chtel zustat verny znacce Jenze problem, ale takovej nevsedni. Internet pres sitovky jede na vsech pocitaci na vybornou. Dale mam mobil s wifi a tam se pripojim behem chvilky bez zabezpeceni i s jakymkoliv zabezpecenim. A ted problem. Notebook se nechyta. Mam Fujitsu Siemens Amilo a kdyz dam hledat okolni site tak me to nekdy moji sit ani nenajde a kdyz uz najde a chci se k ni pripojit tak porad pise ze jen nacita a pak ze spojeni je nefuncni nebo omezene. Problem je v tom ze od DHCP servru nedostane pidelenou ip. Wifi jinak funcni - k sousedovi se pripojim, ve skole taky. Doma jde mobil, ale notas nee. Takze spis by mohla byt chyba v notebooku ze? vypnout zabezpeceni jsem taky zkusil ale bez uspechu. Zkusil jsem i jiny kanal ale taky nic. Co by jste poradili vyzkouset? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník funk Odesláno 27. května 2008 Sdílet Odesláno 27. května 2008 Osobně bych zkusil stahnout nejakou live distribuci Linuxu a zkusit se připojit z ní. Možná by stálo za to nastavit IP adresu na pevno. Připadne mi to dost zvláštní, s něčím podobným jsem se nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 28. května 2008 Sdílet Odesláno 28. května 2008 Jednou jsem měl taky podobný problém, nb se prostě ne a ne připojit. Po celkem delší době jsem příšel že ovladače toho NB si neporadí s 13. kanálem, protože v Americe ho nepoužívají. Vyřešila to změna kanálu ze 13 na jiný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. května 2008 Sdílet Odesláno 28. května 2008 Neco podobneho se resilo tady: http://www.extrahardware.cz/forum/viewt ... =35&t=1215 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Langer Odesláno 19. června 2008 Sdílet Odesláno 19. června 2008 Nemáš tam náhodou Windows Vista?, tam použití sítě s DHCP dělá hrozný problémy i u normálních síťovek (čip Realtek a SiS) a mám potvrzeno i od jiných síťařů, že toto je dost zásadní problém WV. nouzovým řešením je používat statickou IP a nebo downgrade na Windows XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bender Odesláno 20. června 2008 Sdílet Odesláno 20. června 2008 Ono vůbec celé centrum sítí a sdílení ve WV je dost dementní záležitost, zlatý XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.