Návštěvník tjurny Odesláno 11. května 2008 Sdílet Odesláno 11. května 2008 Mě by zajímalo jaky model kabelového modemu společnost UPC aktualně dodává ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 11. května 2008 Sdílet Odesláno 11. května 2008 Scientific Atlanta WebSTAR DPC2100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. května 2008 Sdílet Odesláno 12. května 2008 ...respektive EPC2203... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 12. května 2008 Sdílet Odesláno 12. května 2008 Pokud budes mit jen net, tak dostanes Scientific Atlanta WebSTAR DPC2100 pokud i telefon od UPC tak Scientific Atlanta EPC2203, ktery ma pripojku na telefoni aparat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tjurny Odesláno 15. května 2008 Sdílet Odesláno 15. května 2008 Pokud budes mit jen net, tak dostanes Scientific Atlanta WebSTAR DPC2100pokud i telefon od UPC tak Scientific Atlanta EPC2203, ktery ma pripojku na telefoni aparat. Dik moc. Kvuli nejake akci, me vnutili i telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fabiak Odesláno 15. května 2008 Sdílet Odesláno 15. května 2008 Ja ted dostal klasickou Motorolu zraloka, jako driv, troufam si tvdit, ze jedinej hezkej modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 17. května 2008 Sdílet Odesláno 17. května 2008 Občas se ještě objeví, ale už spíše ne. Teď pouze "ruské krabičky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tjurny Odesláno 22. května 2008 Sdílet Odesláno 22. května 2008 Tak jsem dostal EPC2203 a Gigaset AL140 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kleff Odesláno 22. května 2008 Sdílet Odesláno 22. května 2008 Raději než telefon od UPC s měsíčním paušálem vyšším než kolik měsíčně provolám jsem si za 2200 kč koupil Gigaset C470 IP http://gigaset.siemens.com/shc/0,1935,c ... rn,00.html Telefonuju přes 802.cz a jsem spokojenej, na to jak jsou levný (možná nejlevnější) tak jsem zatim neměl problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. června 2008 Sdílet Odesláno 29. června 2008 Pokud budes mit jen net, tak dostanes Scientific Atlanta WebSTAR DPC2100pokud i telefon od UPC tak Scientific Atlanta EPC2203, ktery ma pripojku na telefoni aparat. Dik moc. Kvuli nejake akci, me vnutili i telefon. :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.