Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Worm

Kvalita odpovědí je skutečně mizerná.

Nedávno jsem reklamoval nekvalitní zvuk u Discovery. Závadu jsem popsal poměrně detailně a zdůraznil jsem, že problém nevyskytuje jen v naší domácnosti, abych se vyhnul klasické odpovědi na všechny problémy v sítích UPC.

Operátorka mi stejně druhý den napsala, že mi mám zkontrolovat kabely... :x:x

Návštěvník JirkaH

kocour65: a ty jako volas z mobilu? :shock::roll:

Ja musim zaklepat, ale ja mam zkusenosti dobre. Pred mesicem jsem rusil smlouvu. Pres web odpoved konkretni druhy den, pak telefon cca 10min celkem. Technik si prijel pro modem. Zadny problem.

• po 2 týdnech...

Jen tak mimochodem, zkouseli jste nekdo volat na placenou telefonni linku technicke podpory UPC 900 069 908 (uctovani 6 Kc/min.) :?:

Zajimalo by me jak dlouha cekaci doba je na teto lince.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • po měsících...
Me by ale zajimalo jaka je momenstalne skutecna realna situace,

jake mate zkusenosti z infolinkou UPC z rekneme poslednich tydnu, je to porad tak spatne, nebo uz ty spatne zkusenosti uzivatele proste jen maji zafixovane. :?:

Včera před osmou večer jsme měli výpadek všeho (net, digi i analog, upc telefon), takže jsem musela telefonovat z mobilu. Volala jsem na 844111112 (číslo jsem vzala z faktury) a byla jsem mile překvapena - žádné čekání, okamžitě jsem mluvila s operátorem, který hned zjistil jakousi závadu na rozvodně (nebo něco takového :wink: ), omlouval se za výpadek a že prý to předá okamžitě technikovi.

Za nějaké dvě hodiny to jelo :wink: . Jasně, v sobotu večer nepříjemný výpadek, ale prostě může se to stát a jsem ráda, že to opravili :wink:

V poslední době mě upc spíše štve, takže aspoň že ta info fungovala, když měla. :wink:

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...