Návštěvník Raduna007 Odesláno 10. srpna 2019 Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Ahoj, poslednich 14 dnu mam strasne pomaly internet jako jsem nemel nikdy predtim. Mam tarif 150+ - Stahovani az 150 m/s, Nahravani az 10 m/s. Strasne dlouho se nacitaji obrazky, pokud si chci pustit Televizi na internetu napr. CT24 tak se mi to seka, nikdy predtim to nedelalo. Namerene hodnoty pres https://www.upc.cz/internet/upc-internet/speedtest/ Download 5.08 Mbit/s Upload 10.48 Mbit/s Ping 83.09 ms Jitter 223.65 ms Neodpovida to rozhodne tomu co jsem mel a nikdy se mi to takhle nesekalo. Nekdo radu co s tim? Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem Raduna007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jandik Odesláno 10. srpna 2019 Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 V prvni rade bych restartoval modem a router. Pak zkontrolovat koax mezi zasuvkou a modemem. A vlastne veskerou kabelaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Raduna007 Odesláno 10. srpna 2019 Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 zkontroloval jsem vse - odpojil kabel z ucastnicke zasuvky a modemu, zapojil zpet ,nasledne vyresetoval a ted uz to bezi jak ma. Takze problem vyresen. Diky jandik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 11. srpna 2019 Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Poprosim prilozit speedtest ookla screen server napriklad Pariz dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. srpna 2019 Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 https://www.speedtest.net/my-result/a/5201302900 Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.