Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

...Hello, mam mensi problem s cenou inetu za Karneval.

Inet sem si objednaval koncem prazdnin jeste v akci za caa 600KC (TV sem mel tu za 500KC/mes) a ejhle ted v patek mi prislo vyuctovani na 2300KC za jeden mesic! lol!

nechapu jak k tomu prisli pze kdyz pocitam tak

600 (prazdninova akce) + 220KC (zrizeni pevne, verejne ip adresy) + 100 (pouzivani pevne verejne IP adresy) + ~500 = maximalne 1420 (!) a to sem to jeste natahl tak nechapu jak prisli na cenu 2300 omfg , bye

Jo a jeste se zeptam jestli nekdo nevi jak h4cknout limity (datovy) u Karnevalu ^^ :)

Odesláno

Problemy s uctovanim jsou u Karnevalu docela casty ... :? Musis si stezovat, stezovat a zase stezovat, a kdyz budes mit stesti tak vyrizeni tvejch preplatku nebude trvat dyl nez 6mesicu .. :P (mluvim ze zkusenosti.) Nevim proc to delaj (na nahody to moc nevypada, myslim ze tak kazdej patej zakaznik byl takhle postizenej), ale tohle jim povest kurvi dost a dost.

K limitum, myslis,ze kdyby to nekdo vedel, tak by tu na ne tolik lidi nadavalo ? :wink:

Odesláno

Jo placeni...neni mesic, kdy by to bylo u mne vyuctovany spravne :)

Odesláno

U mě je to to stejný, pořád něco špatně. Už dvakrát mi zaučtovali nějakych 60 a pak 200Kč a ani nevedeli za co :) už sem vždycky smeju, když přijde další vyučtovaní :)

Odesláno

heheh aspon ze je to k smychu a vim ze s tim neco budu moct delat :)

Odesláno

Moje prvni platba pres sipo byla podobne "sokujici", ale po zavolani se ukazalo ze to bylo ok, protoze Karneval se plati dopredu, takze tam byla vlastne pomerna castka zpetne + plna castka na dalsi mesic. Tak jestli to treba neni tim.

Kazedopadne zavolej hotline, oni ti to zkusi vysvetlit :)

Nik

Odesláno

Přesně tak, to samý mě hned taky napadlo. Jestli k placení používáš SIPO, internet si užíváš od září a v září jsi asi ještě nic neplatil, tak ta vysoká částka je součet poplatků za září (zpětně) a za říjen (v říjnovém sipu platíš říjnovou službu - tj. předem).

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague