Přejít na obsah

Handan CV-7000 HD


Návštěvník Honzam

Doporučené příspěvky

Návštěvník onak

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na nový SW tohoto přijímače. Jaká verze SW se testuje, a kdy ji konečně pustí do oběhu? Nebo se vyskytly nějaké chyby a zdrží se to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtěl jsem se zeptat na nový SW tohoto přijímače. Jaká verze SW se testuje, a kdy ji konečně pustí do oběhu? Nebo se vyskytly nějaké chyby a zdrží se to?

 

Novy firmware vyznamne prodluzuje dobu mezi zakuckanimi slovutneho pristroje postaveneho z nejvyzivnejsiho pandiho trusu. Zatimco stavajici firmware vas umel nas_at minimalne jednou za 5 minut 23 sekund, novy jde daleko za hranice ocekavatelneho a prodluzuje tuto dobu na neuveritelnych 5 minut 23,5 sekundy Taky doba samovolneho zapnuti byla na prani divaku zmenena na 1:01 Tym zkusenych

 

Jak vidite, jsem z moznosti nove technologie nadsen.Absenci samoopravnych kody u DVB-C bohate kompenzuji zkusenosti s vyvojem softwaru pocetneho tymu nejzhulenejsich cinsk\ch pubertaku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Igor Lažo
To se ani neumíte podepsat pod tak krásná slova? To si za svým textem moc nestojíte .....

 

Tak to tedy budte rad, ze jsem to nepsal ja. Bylo by to podstatne horsi. Protoze to, co si dovolujete ke mne jako ke svemu zakaznikovi je na povazenou. Zacit prodavat digitalni kabelovku jeste ve fazi alfatestovani si muze usmyslet jen naprosty tupec s IQ lekle akvarijni rybicky. Jsem vami zhnusen. Jeste ze aspon datove sluzby jsou vcelku uchazejici. Televizni cast je ovsem tragicka. Jak od totalnich hovnaru. Jen pro srovnani - ruzni drobni miniposkytovatele internetu umeji pro dodavku konektivity pouzit i mnoho desitek let stare telefonni rozvody. Vy pro TV pry neumite pouzit ani kabelaz par let starou. Jestlipak to je opravdu kabelazi? A mimochodem, to uvodni slibovani HBO HD bylo zcela jiste nahodnym nedorozumenim, ze? Co eurosport HD? Jednani bezela a bezela - kampak nam asi ta jednani dobehla? Taky by me zajimalo, kolikrat jste urgovali, aby ruzni HBO, Spektrum a dalsi prestali vysilat letterboxem a zacli vysilat normalne ? Vsadim se, ze ani jednou, protoze vas zakaznik nezajima.

 

PS: Co kdybyste sem v ramci zverejnovani jmen napsal, ktery inteligent vybral k nasazeni Handany? At uz to bude Holandan nebo Cech, jeho jmeno by se melo zvecnit, protoze tak idiotske rozhodnuti se jen tak nevidi.

PPS: Vsimnete si, ze datovy modem neni od firmy Handan. Neni to tim, ze rozhodnuti o datovych modemech pochazi jeste z predUPC dob? Nemelo by se to napravit? Prece jen doba mezi vypadky internetu by snad taky nemela byt vic nez par hodin, ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A mimochodem, to uvodni slibovani HBO HD bylo zcela jiste nahodnym nedorozumenim, ze?

 

Jo tak ja presel v cervnu na digitalni tv s balickovanim UPC light+DVB-C+HBO s neustalym lhanim o tom, ze HBO HD je v cene a to hned z nekolika zdroju. Po zkusebni dobe byl HBO HD samozrejme odpojen, tak doslo na reklamaci. Hosi s UPC teprve 3 mesice od podani reklamaci prisli se zaverem ( a ze jsem to musel nekolikrat urgovat ). To co mi po 3 mesicech reseni je naprosto neuveritelne. Proste jen zopakovali skutecnou situaci, ze HBO HD proste v balicku nelze, a ze se mi pry omlouvaji za "MYLNE" informace. Bohuzel resim to dal, nebot zcela shodne podane informace pred objednanim sluzeb a jejich okamzita zmena po objednani. To nelze povazovat za mylne, nybrz naprosto LZIVE! Veskerou komunikaci mam ulozenou, tak mohu zverejnit, jestli to nekoho zajima.

 

Je neskutecne, jako praktiky UPC pouziva. Prodavaji stylem "jooo, jasne, to tam budete mit". Pak jen poslou omluvu, ale hlavne ze je zakaznik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

To je to čím tady zaplavuju všechny diskuse - otřesnáv kvalita zákaznického centra, levá neví co dělá pravá, atd.

 

Pokud vše funguje, stojí to za ty peníze, mám od jedné společnosti vše - internet, telefon, TV. Ale běda jak je potřeba něco řešit, nebo se něco pokazí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...