Odesláno 24. května 2008 16 let Zajimalo by me jestli uz nekdo koukal dovnitr STB, jaky je to disk a zda by sel teoreticky vymenit za vetsi - treba 500 GB
Odesláno 25. května 2008 16 let Nez ho zacnete kuchat, tak se radsi podivejte zde: Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 24. dubna 2009 15 let fyzicky vyměnit to půjde určitě, otázka je jestli fw pozná větší hdd mensi isiel bez problemov, nevidim dovod aby nesiel aj vacsi
Odesláno 24. dubna 2009 15 let Tak to je dobra zprava , disky jsou dneska za pakatel ... i kdyz na druhou stranu se skoro nabizi otazka proc ? tedy alespon ja osobne jsem zatim zaplnil disk na max jen jednou a to loni v lete kdyz jsem byl na dovolene.. ,ale asi pro nekoho kdo jezdi na delsi sluzebni cesty nebo montaze by to vyznam melo...
Odesláno 24. dubna 2009 15 let Tak to je dobra zprava , disky jsou dneska za pakatel ... i kdyz na druhou stranu se skoro nabizi otazka proc ? ja napriklad planujem vymenit ten originalny za vacsi uz len kvoli tomu, ze na originali mi vyrastli bad sectory sice by som si to mohol nechat vymenit, ale blbo by sa vysvetlovalo, ze ako viem, ze tam tie bad sectory su
Odesláno 20. května 2009 15 let fyzicky vyměnit to půjde určitě, otázka je jestli fw pozná větší hdd mensi isiel bez problemov, nevidim dovod aby nesiel aj vacsi uz by som jeden videl, na tom originali mam uz bad sectory aj na velmi neprijemnych miestach v ramci jeho filesystemu, tak som kupil 320GB AVJB westerna pichnem ho tam a handan zahlasi "no access" pri pokuse o format no nepotesil ma
Odesláno 20. května 2009 15 let Ted jde o to jestli je problem s velikosti HDD, nebo s formatem. Zkus se poptat na finskem foru: http://www.dvdplaza.fi/forums/forumdisplay.php?f=160 Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.