Návštěvník Odesláno 29. května 2008 Sdílet Odesláno 29. května 2008 Tak právě jsem volal na UPC bylo mi sděleno že závada je v celé české republice a je to prý v řešení.Termín,kdy to bude "vyřešeno" mi neebyli schopni říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník D71 Odesláno 29. května 2008 Sdílet Odesláno 29. května 2008 Děsně mě to štve. U nás (Praha-Modřany) už zlobí EPG asi 14 dní. Na UPC slíbili, že to půjde do týdne a pořád nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. května 2008 Sdílet Odesláno 29. května 2008 Maji tam pry nejaky technicky problem a resi se to. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 30. května 2008 Autor Sdílet Odesláno 30. května 2008 S ohledem na to, že EPG je jeden z hlavních prodejních argumentů při nabízení DVB-C, tak by se měli už trošku vzpamatovat - neexistuje snad nic, co by se dalo opravovat týden, do té doby se skoro všechno dá koupit nové Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. května 2008 Sdílet Odesláno 30. května 2008 Snad chtějí dost prachů na to, aby EPG už šlo. Takhle to zlobí už asi 14 dní a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník D71 Odesláno 30. května 2008 Sdílet Odesláno 30. května 2008 Dnes mi opět řekli, že je problém v celé ČR, řeší to, ale neví kdy se to podaří zprovoznit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 30. května 2008 Sdílet Odesláno 30. května 2008 Snad chtějí dost prachů na to, aby EPG už šlo. Takhle to zlobí už asi 14 dní a nic. Podle mých poznatků končilo EPG 28.5.2008 kolem 23:00, takže se asi nedoplňovalo od čtvrtka minulého. Na těch tvých 14 dnů mají tedy ještě týden Taky mě to štve ale nic s tím nenadělám. To si radši dám na uklidnění sklenku nějakého dobrého vínka Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. května 2008 Sdílet Odesláno 30. května 2008 víno někoho uklidní, ale bez EPG (a dalších berliček jako ShowView) se ten PVR technicky vrátil o 10 let zpět; ruční programování je hrůza - hlavně pojmenovat pořad, s těmi problémy v editaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. května 2008 Sdílet Odesláno 30. května 2008 Tak aˇteď je to úplně dokonalé. EPG nejde skoro nikde. Lokalita Příbram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. května 2008 Sdílet Odesláno 30. května 2008 Venku je pekne, tak nesedte porad u bedny a bezte se probehnout doplnit pitny rezim do hospudky. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.