Odesláno 3. června 2008 16 let tak byla to chyba, už je to opravené, EPG opět v troskách a po sedmi dnech nikde ani stopa Pánové, naplnit znovu databázi pro 71 TV a 24 R programů chvíli potrvá, mašina to musí znovu přechroupat, jsou to informace k cca 25k pořadů Chvilku vydržte
Odesláno 3. června 2008 16 let Až je mi skoro líto, že to opět bude fungovat. Po tu dobu se mi aspoň nesekal STB. Teď je jasné, že za to může načítání EPG. 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina
Odesláno 3. června 2008 16 let Jake pak rucni zadavani. Dostanou jiz pripraveny soubor v urcitem formatu, ktery "jen" naloaduji do EPG. Jsou to lajdaci slusne receno...
Odesláno 3. června 2008 16 let To loudování jde rychlostí cca 6 k files za hodinu - takže to trvalo cca 4 hodiny. Bohužel né vše jde tak rychle jak by si člověk představoval :oops:
Odesláno 3. června 2008 16 let Jake pak rucni zadavani. Dostanou jiz pripraveny soubor v urcitem formatu, ktery "jen" naloaduji do EPG. Jsou to lajdaci slusne receno... Nikdo nemluvil o ručním zadávání
Odesláno 4. června 2008 16 let Zdravim, tak EPG je uz OK, ale pri prepinani programu mi to zase ukazuje porady cca 2 hodiny zpatky a ne to, co aktualne hrajou:-) Jsem jedinej, nebo ma nekdo stejny problem?
Odesláno 4. června 2008 16 let Autor Stejny problem na vsech stb - uz by si UPC na to mohlo objednat nekoho, kdo tomu rozumi. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 5. června 2008 16 let Zdravim, tak EPG je uz OK, ale pri prepinani programu mi to zase ukazuje porady cca 2 hodiny zpatky a ne to, co aktualne hrajou:-) Jsem jedinej, nebo ma nekdo stejny problem? Dela mi to uplne stejne (teda vcera vecer, ted jsem v praci). Navic si myslim, ze EPG v poradku neni. Sice programy trochu pribyly (myslim jejich popis v EPG), ale u spousty z nich naopak nebyl popis vubec zadny, treba na Slovacich, STV1,2, Markiza, Joj....
Odesláno 5. června 2008 16 let Včera EPG jelo dobře, ale večer se to "zaseklo" na 18 hod. Dneska rano to bylo v pořádku. Praha
Odesláno 7. června 2008 16 let me jede epgecko celkem fajn jen me nejede stale u AXN , u tohoto kanalu jede jen na dva porady.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.