Odesláno 7. června 2008 16 let Autor když už je řeč o EPG - proč je EPG na VoomHD posunuté o dvě hodiny? To si zase nějakej blázen nedal bacha na nastavení časové zóny? Člověk by řekl, že systém založený na GMT a offsetu je tak pěkně vymyšlený a stejně se vždycky najde někdo, kdo to nepochopí. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 8. června 2008 16 let Autor tak už jsou zase některé muxy bez epg, moc dlouho to běžet nevydrželo - začíná to být nudné Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 8. června 2008 16 let Teď jsem koukal a EPG mám u všech programů krom XXX etreme (tam je až od zítřka) na cca na 7 dnů. Pokud se ti EPG zobrazuje jen na současný a následující program, tak to je tím, že jsi neměl přepnuto na konkrétní balík. Už se to tu někdy v minulosti vysvětlovalo (nějaký technik z Karnevalu to tu popisoval), že EPG na 7 dní posílají vždy jen v konkrétním muxu. všude posílají jen současný a následující program. Prý by to zabralo kapacitu 1 TV programu, ale čert se v nich vyznej. EPG se vždy vymaže s vypnutím STB. Po zapnutí proto máš jen současný a příští program Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 8. června 2008 16 let Autor Jo, to chápu - ale měl jsem přepnuto na dotyčný program a přesto se mi načetlo jen rychlé epg. Bylo to na vícero programech, teď je to už ok, asi to byl nějaký krátkodobý výpadek. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 9. června 2008 16 let Autor na axn scifi rychlé epg právě teď o 2 hodiny opožděné - to se to ty lamy fakt nikdy nenaučí? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 14. června 2008 16 let Tak já jsem zapnul STB a EPG nejde teď vůbec. Ani u jednoho kanálu. Před restartem STB to ještě tak nák šlo, ale teď už vůbec nic.
Odesláno 14. června 2008 16 let jj nějak to celý spadlo, akorát mi to ukazovalo, nevím jak teď, na Voom HD a NGC HD.
Odesláno 14. června 2008 16 let Plzeň taky kompletně bez EPG a navíc mi cca na 10 minut vypadli všechny kanály a psalo mi to i u ČT1 "Zakódovaný kanál"
Odesláno 14. června 2008 16 let EPG mi jde spravne ale ty informace o co se objevi pri prepinani kanálu jsou cca o 4h posunuty. Uz se to stalo vickrat. CV-5000 Plzen Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.