Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Praha 4 - Budějovická - mně teď EPG nejde vůbec, v infu o programu jsou údaje staré cca 2 hod.

Odesláno
  • Autor

Ano, UPC se zase předvádí... že je naprosto neschopná v zajištění provozu klientského centra už ukázala, nyní to vylepšuje - není schopná udržet v chodu ani hlavní předmět své činnosti. Prostě banda amatérů s dostatečnou drzostí říct si o peníze za svou neschopnost.

Jak chodí IPTV od O2? Má někdo praktické zkušenosti? Jestliže se mi někdolikrát přeruší jediný pořad, co na VoomHD za týden sleduji a DVR nenahraje jediný seriál, na který se na AXN SciFi dívám a funkční EPG je spíš náhoda, tak je asi čas přemýšlet o změně. Tahle služba je mi k ničemu.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
  • Autor

EPG opět zcela down? Ani rychlé EPG, natož přehled na týden... Už si opravdu z nás dělají legraci, to nemůžou myslet vážně.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Mam UPC digital mesic a porad neco nejde..bylo to tak i driv?

Odesláno
  • Autor

Mám dvb-c zhruba od prosince a nepamatuju klidnej měsíc :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Kontrola funkce EPG.

Na PC (program DVB Viewer) zcela funkční na jeden týden (do zhruba 25.6.) u všech programů. Pro jistotu jsem DVBViewer donutil znovu načíst data, EPG OK.

Na STB Handan 5000 je EPG funkční pouze pro multiplex 410 MHz, u ostatních programů chybí..... Nechápu....

Edit:

Sice pozdě, ale přece jen mi došlo, že příslušný multiplex musím občas také naladit...

EPG je OK

Upraveno uživatelem Návštěvník

Odesláno

Me ted jede EPG zhuba u vsech kanalu jak na DVR, tak na HD STB.

Jinak ten prehled EPG od Retiree je peknej :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

Tak kdopak má teď EPG na 7 dní dopředu na všech programech? Zase je to děravý jak noty na buben, to už snad ani není možný :-(

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

to je hrozne, ja to mam teprve mesic a jeste nikdy nebyl na 7 dni, nechapu to

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague