Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Tak právě jsem volal na UPC bylo mi sděleno že závada je v celé české republice a je to prý v řešení.Termín,kdy to bude "vyřešeno" mi neebyli schopni říct.

Odesláno

Děsně mě to štve.

U nás (Praha-Modřany) už zlobí EPG asi 14 dní. Na UPC slíbili, že to půjde do týdne a pořád nic...

Odesláno

Maji tam pry nejaky technicky problem a resi se to.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
  • Autor

S ohledem na to, že EPG je jeden z hlavních prodejních argumentů při nabízení DVB-C, tak by se měli už trošku vzpamatovat - neexistuje snad nic, co by se dalo opravovat týden, do té doby se skoro všechno dá koupit nové :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Snad chtějí dost prachů na to, aby EPG už šlo. Takhle to zlobí už asi 14 dní a nic.

Odesláno

Dnes mi opět řekli, že je problém v celé ČR, řeší to, ale neví kdy se to podaří zprovoznit....

Odesláno
Snad chtějí dost prachů na to, aby EPG už šlo. Takhle to zlobí už asi 14 dní a nic.

Podle mých poznatků končilo EPG 28.5.2008 kolem 23:00, takže se asi nedoplňovalo od čtvrtka minulého.

Na těch tvých 14 dnů mají tedy ještě týden :lol:

Taky mě to štve ale nic s tím nenadělám. To si radši dám na uklidnění sklenku nějakého dobrého vínka 8)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

víno někoho uklidní, ale bez EPG (a dalších berliček jako ShowView) se ten PVR technicky vrátil o 10 let zpět; ruční programování je hrůza - hlavně pojmenovat pořad, s těmi problémy v editaci

Odesláno

Tak aˇteď je to úplně dokonalé. EPG nejde skoro nikde. Lokalita Příbram. :evil:

Odesláno

Venku je pekne, tak nesedte porad u bedny a bezte se probehnout doplnit pitny rezim do hospudky. :wink:

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague