Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
  • Autor

když už je řeč o EPG - proč je EPG na VoomHD posunuté o dvě hodiny? To si zase nějakej blázen nedal bacha na nastavení časové zóny?

Člověk by řekl, že systém založený na GMT a offsetu je tak pěkně vymyšlený a stejně se vždycky najde někdo, kdo to nepochopí.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno
  • Autor

tak už jsou zase některé muxy bez epg, moc dlouho to běžet nevydrželo - začíná to být nudné

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

Teď jsem koukal a EPG mám u všech programů krom XXX etreme (tam je až od zítřka) na cca na 7 dnů.

Pokud se ti EPG zobrazuje jen na současný a následující program, tak to je tím, že jsi neměl přepnuto na konkrétní balík. Už se to tu někdy v minulosti vysvětlovalo (nějaký technik z Karnevalu to tu popisoval), že EPG na 7 dní posílají vždy jen v konkrétním muxu. všude posílají jen současný a následující program. Prý by to zabralo kapacitu 1 TV programu, ale čert se v nich vyznej.

EPG se vždy vymaže s vypnutím STB. Po zapnutí proto máš jen současný a příští program

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno
  • Autor

Jo, to chápu - ale měl jsem přepnuto na dotyčný program a přesto se mi načetlo jen rychlé epg. Bylo to na vícero programech, teď je to už ok, asi to byl nějaký krátkodobý výpadek.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno
  • Autor

na axn scifi rychlé epg právě teď o 2 hodiny opožděné - to se to ty lamy fakt nikdy nenaučí?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Praha 6
Odesláno

Tak já jsem zapnul STB a EPG nejde teď vůbec. Ani u jednoho kanálu. Před restartem STB to ještě tak nák šlo, ale teď už vůbec nic. :(

Odesláno

jj nějak to celý spadlo, akorát mi to ukazovalo, nevím jak teď, na Voom HD a NGC HD.

Odesláno

Potvrzuji , Brno 14:00 kompletni vypadek ! jede jen u HD kanalu .

Odesláno

Plzeň taky kompletně bez EPG a navíc mi cca na 10 minut vypadli všechny kanály a psalo mi to i u ČT1 "Zakódovaný kanál"

Odesláno

EPG mi jde spravne ale ty informace o co se objevi pri prepinani kanálu jsou cca o 4h posunuty. Uz se to stalo vickrat. CV-5000 Plzen

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague