Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník ludek

Diky vsem.

uz jsem to zapojil na jine adrese a zda se ze to nejak tak funguje..... resp. naladilo se 47 tel .programu (coz asi neni vsechno) a jdou mi jenom ceske a slovenske na jinych programech se objevuje po prepnuti "neni pristup". Problem asi je ze ten setbox resp. karta zatim nikdy nebyla v siti ( myslim vice nez rok ) , protoze jsem objednal tenkrat balicek 10m + digital standart , a v miste kde byl jsem potreboval jenom analog nabidku...

No a ted jsem setbox vyndal ze skrine a zapojil na jinem miste .

Takze je mi jasne ze mi ted asi poradite , abych si nechal poslat obnovovaci signal.... je tam jeste problem ze vzy po zapnuti setboxu se objevi nabidka jestli chci stahnout novy software pro setbox , zkousel jsem to nekolikrat ale vzdy to skoncilo hlaskou stahovani neuspesne ... verze firmware je nyni V1.06 (Sep 17 2007)

dale se chci zeptat proc se mi nenaladi vsechny MUXy , kdyz jsem sledoval jak automaticky setbox proladuje ,tak jsem si vsiml ze nektere frekvence muxu ktere jsem nasel v seznamu digi multiplexu od Tomuse ten setbox ani prohledava , kde je problem v tom starem softwaru ?

Poradi mi prosim nekdo co by mohlo byt spatne ?

Diky moc Ludek

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1367-nen%C3%AD-p%C5%99%C3%ADstup/page/2/#findComment-33224
Sdílet na ostatní stránky

Diky vsem.

uz jsem to zapojil na jine adrese a zda se ze to nejak tak funguje..... resp. naladilo se 47 tel .programu (coz asi neni vsechno) a jdou mi jenom ceske a slovenske na jinych programech se objevuje po prepnuti "neni pristup". Problem asi je ze ten setbox resp. karta zatim nikdy nebyla v siti ( myslim vice nez rok ) , protoze jsem objednal tenkrat balicek 10m + digital standart , a v miste kde byl jsem potreboval jenom analog nabidku...

Takze je mi jasne ze mi ted asi poradite , abych si nechal poslat obnovovaci signal.... je tam jeste problem ze vzy po zapnuti setboxu se objevi nabidka jestli chci stahnout novy software pro setbox , zkousel jsem to nekolikrat ale vzdy to skoncilo hlaskou stahovani neuspesne ... verze firmware je nyni V1.06 (Sep 17 2007)

dale se chci zeptat proc se mi nenaladi vsechny MUXy , kdyz jsem sledoval jak automaticky setbox proladuje ,tak jsem si vsiml ze nektere frekvence muxu ktere jsem nasel v seznamu digi multiplexu od Tomuse ten setbox ani prohledava , kde je problem v tom starem softwaru ?

Diky moc Ludek

zkus restartovat STB

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1367-nen%C3%AD-p%C5%99%C3%ADstup/page/2/#findComment-33225

Návštěvník ludek

Hmm. to manualni ladeni jsem myslim take zkousel bohuzel se mi to nezdarilo se mi menit v menu frekvenci. Pokusim se jeste jednou az budu u pristroje ....

A co ten software STB to je v poradku ze me nejde aktualizovat ? neni nekde tam zakopany pes?

Dik Ludek

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1367-nen%C3%AD-p%C5%99%C3%ADstup/page/2/#findComment-33228

Diky vsem.

Pokud STB nebyl nikdy zapnut, není spárovaná karta s tím STB. Musíš zavolat na UPC aby ti poslali párování (řekni, že ti nejedou jiné než české programy a oni si poradí)

... je tam jeste problem ze vzy po zapnuti setboxu se objevi nabidka jestli chci stahnout novy software pro setbox , zkousel jsem to nekolikrat ale vzdy to skoncilo hlaskou stahovani neuspesne ... verze firmware je nyni V1.06 (Sep 17 2007)

Diky moc Ludek

Při prvním ladění by STB měl ladit na kmitočtu 170,5 MHz (na tomto kmitočtu běhá i nový SW). Pokud se nezdaří naladit tento kmitočet STB "prudí" s novým SW - má tuto informaci v tabulkách, ale nemá ho kde vzít, protože není správně naladěn.

Udělej nejlépe "Tovární nastavení".

Na tom druhém STB jsou naladěny všechny programy?

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1367-nen%C3%AD-p%C5%99%C3%ADstup/page/2/#findComment-33230

Návštěvník ludek

Tak jsem volal na UPC a pani me slibila poslat obnovovaci signal, pak me jeste prepojila na technika kvuli tomu update sw a s tim jsme zjistili ze mam strasne slaby signal - uroven signalu a sila signalu , obe hodnoty se v STB pohybovaly v rozmezi 0 - 8% coz jsou hodnoty , ktere namerim i kdyz je kabel vytazeny :shock: , nicmene me internet a programy , ktere jsou pristupne bezi v perfektni kvalite , tak ted nevim jak to ze je ten signal je tak slaby. Zkousel jsem zasuvku i kabel k STB a vse je v poradku - kabel jsem i zkusil vymenit ...

Takze me asi obnovovaci signal asi neprijde...

Napada prosim neco nekoho co je to za ducharinu......

Dik Ludek

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1367-nen%C3%AD-p%C5%99%C3%ADstup/page/2/#findComment-33236

V tom případě, ale v bytě "Z" žádný STB nemáš, protože jinak bys měl problém i na tom původním.

Tak tady nepiš bludy, a řekni rovnou, že chceš STB přenés někomu jinému .. v jiném domě

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1367-nen%C3%AD-p%C5%99%C3%ADstup/page/2/#findComment-33238

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...