Návštěvník tlx_man Odesláno 27. května 2008 Sdílet Odesláno 27. května 2008 Než jsem si pořídil novej komp tak sem problémy s internetem neměl, připojuju se přes ethernet kabel, síťovka na základní desce asus, modem svítí tak jak má a furt nic, tak sem na něj zkusil instalovat ovladače z CD co mi kdysi nechal technik, ale vždycky mi to u konce vyhodilo ňákou chybu a navíc se mi při instalaci asi 2x místo písmen zobrazily čtverečky. je možný stáhnout ovladače někde na netu? modem je Motorola Surfboard (černý). Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 27. května 2008 Sdílet Odesláno 27. května 2008 Ovladace jsou jen pro pripad, kdyz to mas zapojeny pres USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 27. května 2008 Sdílet Odesláno 27. května 2008 Spíš se podívej, jestli máš nainstalované ovladače k základní desce a hlavně k síťovce! Případně jestli nemáš zakázaný internet na firewallu - k internetu UPC se absolutně nic neinstaluje, tohle je jednoznačně chyba v PC (síťovka, firewall, ethernet kabel...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník blackskull Odesláno 27. května 2008 Sdílet Odesláno 27. května 2008 Základní otázka-Restartoval jsi modem vytažením ze zásuvky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. května 2008 Sdílet Odesláno 29. května 2008 díky moc. je to vostuda že mě taková základní věc jako vytáhnout modem ze sítě a zase ho zapojit nenapadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.