Odesláno 31. května 2008 16 let Mám dotaz platí se něco za zasílaní elektronické faktutry ? http://www.upc.cz/klientsky_servis/vyuc ... ka_faktura
Odesláno 1. června 2008 16 let Elektronická faktura je zdarma, dojde na zadaný e-mail asi po osmi dnech, od ukončení zúčtovacího období.
Odesláno 3. srpna 2008 16 let jen má ta faktura jednu vadu - v Adobe Readeru 8 je nečitelná... v nižších verzích funguje
Odesláno 15. ledna 2010 15 let Zdravím, mám u Upc aktivováno, že mi chodí faktury na mail, jelikož bydlím v podnájmu a štítky ze schránek se ztrácí a pošťačka pak neví, kde má co házet a tak jsem si říkal, že mi přijde vyúčtování na mail a bude po starostech, jenže z UPC mi tvrdí že faktury odesílá, jenže mě nic nechodí. Zkoušel jsem nejdříve mail, který mám na seznamu.cz a pak na tiscali a prostě nic. Nevíte, kde může být chyba? Děkuji
Odesláno 15. ledna 2010 15 let Pokud nekončí ve spamu tak nevím. Pro jistotu bych si je nechal posílat na adresu emailu od UPC, přesněji jmeno@upcmail.cz.
Odesláno 16. ledna 2010 15 let taky me po nejake dobe prestaly faktury chodit - samozrejme ze byly ve spamovem kosi (gmail je od nejake doby zacal vyrazovat jako spam) Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. ledna 2010 15 let Děkuji, dnes jsem tam volal znova a tak mi paní poslala vyúčtování na mail na seznamu i na tiscali a přišel jen na seznam, ale přišel. Právě tam bych předpokládal, že přijde do spamového koše, jelikož tiscali nic takového nemá a nebo jsem to nenašel. No každopádně místo k 15.1. bude faktura zaplacena až 18.1. Snad to nebude vadit Ještě jednou děkuji
Odesláno 16. ledna 2010 15 let Mě chodí faktura jako příloha v mailu na Tiscali.cz. Pokaždé je označena jako SPAM. Loni chodily maily s odkazem na hackerské stránky. Na Silvestra přišla faktura v podivném mailu, který byl pravděpodobně "odchycen" a prošel nějakou úpravou. Vždy se snažím UPC informovat o podivném chování jejich mailů - nereagují.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.