Návštěvník jirmond Odesláno 31. května 2008 Sdílet Odesláno 31. května 2008 Zdravím, máte někdo taky problém s rychlostí internetu? Mám tarif STARTER kde je deklarována rychlost downloadu 2048 kbps a uploadu 256 kbps. Již dva dny testuji rychlost a průměrně naměřím 120 kbs download a 61 kbps upload !!! Lokalita Ostrava, Bělský Les. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jirmond Odesláno 1. června 2008 Sdílet Odesláno 1. června 2008 Tak jsem sdělil "skvělé" UPC můj problém pomocí kontaktního formuláře a k dobru jim lze přičíst, že odpověděli velmi záhy a to na druhý den. Nicméně odpověď mě velmi překvapila, cituji: Vaše rychlost byla omezena z důvodů odesílání nežádoucí pošty z Vašeho počítače. Proto prosím zkontrolujtá Váš operační systém antivirovým a antispamovým programem. Po zkontrolování a vyčištění Vašeho PC zašlete e-mail s žádostí o odblokování. Samozřejmě, že vlastním antivirák a taky spoustu programů na odstranění spywarů a ikdyž běží na pozadí, vždycky nějaký trojan proklouzne, nicméně čistím jej od tohoto balastu často. Ale aby to byl důvod omezit a hlavně BEZ UPOZORNĚNÍ rychlost internetu, se mi zdá neskutečné!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PeWe Odesláno 1. června 2008 Sdílet Odesláno 1. června 2008 Na druhe strane lesa u smyčky tram.11 neni problém. http://rychlost.cz/sys/result/89.102.97 ... 4e0e0df29/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. června 2008 Sdílet Odesláno 1. června 2008 jirmond> upozornen jsi urcite byl, precti si svuj upcmail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jirmond Odesláno 1. června 2008 Sdílet Odesláno 1. června 2008 Tak jsem se na tvou radu podíval do UPC mailu a kromě elektronických faktur tam není ani zmínka o nějakém omezení internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.