Odesláno 24. října 2005 19 let ..... od Karnevalu by to byl balzám - za stejný (menší) prachy čtyřikrát takový připojení a ještě moct regulérně vyfakovat " jelou šit" Teď jde o to, kolik si za to Karneval řekne. Taky platím žlutýmu nenažranci, dokonce cca. 400,- jenom kvůli tomu, že naši nechtějí mobil. I když, já občas přes pevnou aspoň volám.
Odesláno 27. října 2005 19 let Ceny si přečti na www.karneval.cz dvoumegovka vyjde na litr, tak asi tak...já platim to samý za 512KB ADSL + 350 žlutákům. A to nemluvim o agregaci a podobnejch podvodech... Mimochodem jsem ted zaslechl, že se udajně musí Karnevalu zavolat, že to chceš - plošně to prý dělat nebudou - tak to schválně zkusím
Odesláno 17. listopadu 2005 19 let Omlouvám se, nějak jsem popletl téma . Mluvil jsem o IP telefonování (VoIP). Internet přes kabel již mám: Karneval, a právě tu "dvoumegovku".
Odesláno 10. ledna 2006 19 let už je to tu - minulý týden nám v Polabinách pověsili na kliku "jste v zone rychleho internetu" Ted jen odhlasit ADSL a žlutý zloděje a hurá užívat "normální" internet. Po dvou letech čekání
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.