tomus Odesláno 7. června 2008 Sdílet Odesláno 7. června 2008 Asi jsi nekde udelal chybu, ja to ted projistotu zkousel na tom novym FW 1.11 a prevedlo se to bezproblemu (samozrejme FTA program). Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník camel_from Odesláno 8. června 2008 Sdílet Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Příspěvek smazán. Upraveno 9. června 2008 uživatelem camel_from Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 8. června 2008 Sdílet Odesláno 8. června 2008 A když už máš ten HDD připojený k Linuxu, tak proč nezkopíruješ ty soubory rovnou do PC? Nebude to rychlejší Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. června 2008 Sdílet Odesláno 8. června 2008 Velmi zajimave Ale kazdy asi nebude chtit vytahovat disk a pripojovat ho k PC, to uz je reoreticky jednoduzsi ty data rovnou zkopirovat do PC, kdyz uz ten disk tam mam pripojeny, pokud to tedy jde. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník camel_from Odesláno 8. června 2008 Sdílet Odesláno 8. června 2008 (upraveno) Příspěvek smazán Upraveno 9. června 2008 uživatelem camel_from Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2008 Sdílet Odesláno 8. června 2008 tak sem dneska dostal DVR, neco nahral a zkopiroval do pctakze v pc mam .hav soubor. kdyz to skusim prohnat programkem hav2ts tak to nejak nemaka, vyhodi mi to akorat spoustu hlasek o skipped data, a z hodinovyho zaznamu to "prevede" jenom par vterin (prehravat to samozdrejme nejde) nejakej napad? btw, verze firmware 1.11 Nemáš USB kabel delší než 1,5m (což předepisuje norma pro USB1.1)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CableG Odesláno 8. června 2008 Sdílet Odesláno 8. června 2008 Taky mám hromadu "skipped data" při převodu na .ts - na délce kabelu to nezávisí a dělalo to se všemi firmwary, co jsem měl. Občas zahodí jen něco, občas skoro všechno - nicméně nahrávka v DVR koukatelná je vždycky, takže až tak ty data mizerný nebudou. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Co jsem vysledoval, tak ten program HAV to TS vyhazuje vzdy 4,5 kb po kazdych 195 kb, tech 4,5 kb je balast co tam DVR pridava jako jakysi druh kodovani, DVR to prehraje bezproblemu, ale pro PC jsou to normalni data, takze jsou pak v obraze chyby, takze je to nutne prohnat tim softem HaVToTS aby to zkouslo i PC. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Před chvílí jsem volal na UPC a zeptal jsem na omezení nahrávání v souvislosti s novým firmwarem 1.11 přímo u pramene. Bylo mi sděleno, že omezení transferu dat jen na nekódované kanály bylo záměrné a že to rozhodně nebude řešeno opravou firmwaru . Takže to vidím tak, že ruším digitál i s Handanem a můžou si to maximálně nabouchat do uší. Když to takhle udělá hodně zákazníků UPC, možná někomu dojde, že to nebyl zas až tak chytrej obchodní tah. Já osobně jdu dát výpověď ještě dnes .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 9. června 2008 Sdílet Odesláno 9. června 2008 Myslim ze tady by mohlo byt urcitym resenim zakoupit vlastni DVR, u jehoz FW tento "problem" nebude a k nemu CAM modul s kartou az ho bude UPC nabizet. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.