Přejít na obsah

Novy Firmware 1.11 pro DVR CV-6000

Doporučené příspěvky

V SO jsem nahrával z HBO Com IT Crowd - šli 3 díly za sebou, označil jsem je popořadě v EPG, poslední jsem prodloužil o 5 minut.

Správně se nahrál první díl (25min), z druhého se nenahrálo nic (na DVR 1min) a třetí taky nic (na DVR 30 min, černá obrazovka, zrychlený play...).

Netušíte čím to může být? Dík

Mozna vypadek signalu, nebo plny HDD.

Katoda: nejak jsem uplne nepochopil vcem konkretne mas problem, ja s nahravanim poradu co jsou bezproztredne zasebou zadny problem nemam,

pokud jeden konci napr. ve 20:00 a dalsi zacina take ve 20:00, coz je normalni, tak DVR ten prvni ukonci v 19:59.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1383-novy-firmware-111-pro-dvr-cv-6000/page/9/#findComment-20156
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda
Katoda: nejak jsem uplne nepochopil vcem konkretne mas problem, ja s nahravanim poradu co jsou bezproztredne zasebou zadny problem nemam,

pokud jeden konci napr. ve 20:00 a dalsi zacina take ve 20:00, coz je normalni, tak DVR ten prvni ukonci v 19:59.

No problém... stalo se mi totiž něco podobného, co popisuje D71. Ano, měl jsem na mysli tu situaci, o které píšeš, že jeden pořad končí např. ve 20:00 a druhý ve 20:00 začíná. I když teď si uvědomuji, že je to opravdu trošku odlišné od situace D71. Mě se totiž ten první nahrál, ale u druhého pořadu se nahrávání vůbec nesputilo. D71 píše, že se mu nahrála aspoň jedna minuta... Ale přiznávám, že se mi to stalo jen jednou a protože v té době si tady na fóru na to stěžoval i někdo jiný, tak jsem to bral prostě jako nějaký bug STB a řešil jsem to editací nastavení nahrávání, tak, aby se konec jednoho se začátkem druhé pořadu nekryly. Fakt je, že to bylo ještě při starém fw a že jsem od té doby, kdy se to stalo znova nezkoušel. Neriskoval jsem to, protože nemám rád překvapení, že se těším na nějaký pořad, který jsem si nahrál a ono se nahrávání nespustilo nebo po celou nahrávku byla jen černá obrazovka (což už se mi taky jednou stalo).

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1383-novy-firmware-111-pro-dvr-cv-6000/page/9/#findComment-20158

Toto se nekdy stane kdyz vypadne nachvily signal, me se to stalo zatim pouze jednou.

Handan se prostě drží své tradice - hlavně neošetřovat žádné chybové stavy. Copak je krátkodobý výpadek signálu něco tak neobvyklého, že se to neobtěžují kontrolovat?

To je amatérismus nejhrubšího zrna.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1383-novy-firmware-111-pro-dvr-cv-6000/page/9/#findComment-20159

No problém... stalo se mi totiž něco podobného, co popisuje D71. Ano, měl jsem na mysli tu situaci, o které píšeš, že jeden pořad končí např. ve 20:00 a druhý ve 20:00 začíná. I když teď si uvědomuji, že je to opravdu trošku odlišné od situace D71. Mě se totiž ten první nahrál, ale u druhého pořadu se nahrávání vůbec nesputilo. D71 píše, že se mu nahrála aspoň jedna minuta... Ale přiznávám, že se mi to stalo jen jednou a protože v té době si tady na fóru na to stěžoval i někdo jiný, tak jsem to bral prostě jako nějaký bug STB a řešil jsem to editací nastavení nahrávání, tak, aby se konec jednoho se začátkem druhé pořadu nekryly. Fakt je, že to bylo ještě při starém fw a že jsem od té doby, kdy se to stalo znova nezkoušel. Neriskoval jsem to, protože nemám rád překvapení, že se těším na nějaký pořad, který jsem si nahrál a ono se nahrávání nespustilo nebo po celou nahrávku byla jen černá obrazovka (což už se mi taky jednou stalo).

O tom jsem tady už dávno psal také já. I když se mi to stávalo se starším FW, tak teď už raději nepokouším osud, a pokud chci 2 pořadu za sebou, nastavím jeden a prodloužím mu dobu přes ten další. Pak je editací rozstřihnu.

Ještě k té editaci, sice jde už mazat od začátku (nebo konci) ke značce, ale stejně ten střich není 100%. Kousek původního GOPu na začátku většinou zůstane.

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1383-novy-firmware-111-pro-dvr-cv-6000/page/9/#findComment-20161

Tohle nahrávání tmy je čím dál častější, teď jsem zrovna našel něco z pátku z AXN. Handan vymyslel nahrávací zařízení, co neumí nahrávat a my za to, jako bulíci, platíme :-)

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1383-novy-firmware-111-pro-dvr-cv-6000/page/9/#findComment-20165

Návštěvník ladinecek

a ZÁVĚREM OD LICY :

..... ....Jen jsem chtěl vysvětlit, že technika podléhá smlouvám.

Opravdu Vám nemohu poradit s technickou stránkou věci (výměna HDD), protože jsme to prostě nikdy nezkoušeli. A ani naši zákazníci, kabeloví operátoři, to nezkoušeli.

LICA:

UPC se podle citátu Váš operátor, tedy ten, kdo rozhoduje. Kabeloví opetátoři jsou naším zákazníkem, nikoliv koncoví uživatelé. Nemůže přesně vědět, pro jaké nastavení sítě či set-top boxu se operátor rozhodne.

Nevidím jediné místo, kde by byla porušena ochrana spotřebitele.

Nikdo uživatele nenutí používat digitální vysílání právě od UPC.

Existuje IPTV od Telefónica O2 a jiných, existují satelitní operátoři, rozbíhá se DVB-T vysílání. Každý má na výběr, každé z dostupných nabídek má své výhody i nevýhody, žádná není stejná.

Nicméně pro Vás dobrou zprávou je, že se již v živé síti testuje a provozuje (Lica již má otestováno) zařízení CAM Technisat. Více na http://www.lica.cz/clanek-ca-modul-conax-cas7.htm To můžete použít v téměř jakémkoliv set-top boxu, který si na trhu najdete. Otázka, kdy bude CAM dostupný pro zákazníky UPC, je spíš otázka pro UPC. To Vám nejsem schopen sdělit.

UPC a další kabelový (i IPTV a satelitní) operátoři si jen tak pro sebe nekupují drahé šifrovací technologie. Jsou pod obrovským tlakem filmových studií, které jsou majiteli práv na filmy. UPC a další nemají filmy koupené tak, aby si s nimi mohli dělat co chtějí a vysílat jak chtějí. Pokud se Vám něco nelíbí, UPC a ostatní s tím nic nezmůžou.

Stěžovat si je potřeba v Hollywoodu.

PS: Doporučuji tyto odpovědi zveřejnit třeba na upczone.cz pro případ, že by ostatní uživatelé měli podobné dotazy. Díky.

LADINECEK pro LICA:

> Tvrdíte:

> Stále však můžete filmy na PC třeba překopírovat a po nahrání zpátky do s-t-b budou zase přehratelné, pokud na ně máte práva.

>

> Ale skutečnost:

> Nelze vůbec možné překopírovat soubory z takzvaně kódovaných programů na počítač, po změně FW operátorem, a tím pádem ani zpět z počítače

> do HANDANU!

>

> Cituji z www.UPCZONE.cz:

"Pokud je neco nahranyho napr z ct1 tak to pak upload jde. Download manager ukazuje pred nazvem bud FTA nebo CAS.

FTA jsou ty free co fungujou a u CAS mame smulu....

takze mne pekne ****** ze zamerne skrouhli upload vetsiny kanalu."

>

> Právě proto se ptám. Jak je to se změnou HD - protože se blíží okamžik, kdy budu muset mazat v Handanu.

Bez možnosti jakékoliv zálohy a samozrejme skouknuti.

>

Formátování HD v HANDANU má být možné. Existuje na to položka - viz návod.

Můj dotaz je stále, kolik GB umožní? Topfield sbaštil 500GB a psalo se i o OMEZENÍ na 200GB.

>

> Co na to ochrana spotřebitele?

> LADINECEK

> -----Original Message-----

> From: Ladislav Bachtík [mailto:ladislav.bachtik@lica.cz]

> Sent: Tuesday, June 24, 2008 12:02 PM

> To: LADINECEK

> Cc: support@lica.cz

> Subject: Re: 6000 pvr

>

> Dobrý den, pane LADINECEK .

> Oficiálně nelze měnit pevný disk v set-top boxu Handan 6000.

> Technicky bude zřejmě možné změnit velikost HDD, ale předpokládám, že

> tam budou mnohé překážky, které vám to prakticky znemožní. Např. změna

> ve velikosti oddílu, neznámý souborový systém, apod.

>

> Filmy a jejich ukládání se neblokují. Přehrávání filmů je

> operátorem umožněno přesně tak, jak to požadují majitelé autorských

> práv - studia tvořící filmy. Jde o zabezpěčení proti NELEGÁLNÍMU

> šíření. Například nakopírování na počítač a sdílení po Internetu a

> libovolnému přehrávání kýmkoliv a kdykoliv.

> Stále však můžete filmy na PC třeba překopírovat a po nahrání

> zpátky do s-t-b budou zase přehratelné, pokud na ně máte práva.

>

> Přeji hezký den..

> Ladislav Bachtík

> Lica s.r.o.

>

>

>LADINECEK pro LICA: :

>> Dotaz

Lze vyměnit svépomocně HD v přijimači za jiný s větší kapacitou?

Když teď je ten nový SW s blokováním ukládání - o čemž se u Vás také nepíše.

Do kolika GB?

>>

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1383-novy-firmware-111-pro-dvr-cv-6000/page/9/#findComment-20166

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...