Návštěvník Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 tak se mi zda ze zlepsily zpusob upscale na 1080i, nejlepe je to videt na logu stanic kde driv byly videt horizontalni cary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. června 2008 Sdílet Odesláno 4. června 2008 Díky za tento postřeh, nastavil jsem to 1080i a je to skutečně lepší. U předchozího firmware se mi u 1080i "přelévala" červená barva přes kontury, proto jsem to měl nastavené na 720p. Teď je obraz při nastavení na 1080i detailnější - "ostřejší" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník seny Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Nový fw se mi úspěšně nainstaloval, ale ráno byl stb opět zapnutý, takže to na co jsem hlavně čekal, tj. že se stb nebude o půlnoci sám zapínat, se zřejmě nekoná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mag_cz Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Nový fw se mi úspěšně nainstaloval, ale ráno byl stb opět zapnutý, takže to na co jsem hlavně čekal, tj. že se stb nebude o půlnoci sám zapínat, se zřejmě nekoná Nejsem si jistej, ze je to FW... Rekl bych, ze je ti spis STBex. Mne se to nezapina, kdyby to bylo FWer, zapinalo by se mi to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Luger Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Zapíná se to asi 90% uživatelů co znám... Mě taky, není to chyba spíš přiblblá vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mag_cz Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Zapíná se to asi 90% uživatelů co znám... Mě taky, není to chyba spíš přiblblá vlastnost Porad zustava otazka, jaktoze to nemaji vsichni, vcetne me, kdyz by to mel byt FW? FW maji vsichni stejny, HW ne, takze si vazne myslim, ze to s FW nema nic spolecnyho. Jak ale rikam, MYSLIM si to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Zvlastni je, ze nikdo nema stejny problem jako ja u ovladani hlasitosti. A zde je problem evidentne ve FW, nebot pred aktualizaci ovladani hlasitosti normalne fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník seny Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Nový fw se mi úspěšně nainstaloval, ale ráno byl stb opět zapnutý, takže to na co jsem hlavně čekal, tj. že se stb nebude o půlnoci sám zapínat, se zřejmě nekoná Nejsem si jistej, ze je to FW... Rekl bych, ze je ti spis STBex. Mne se to nezapina, kdyby to bylo FWer, zapinalo by se mi to taky. Nejdřív jsem si také myslel, že blbne jen můj stb, ale ani po výměně stb to nepřestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 Taky mi to dělá, jediná šance je vypínat to na volně šířeném kanálu, pak to o půlnoci nezapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 5. června 2008 Sdílet Odesláno 5. června 2008 No je zajímavý, že předtím mi to nikdy STB neudělal, aby se mi sám zapnul. Ale dneska ráno, když jsem vstal, tak byl zapnutý (vím, že jsem ho určitě včera večer vypínal na Nově - takže na nekódovaném programu). Jsem zvědav, jestli to udělá dneska v noci znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.