Přejít na obsah

Nový SW 1.09 pro Handan CV-7000HD

Doporučené příspěvky

Návštěvník Pavel

Občas se stává, že při nahrávání s časovačem zamrzne na obrazovce informační pruh s názvem kanálu a pořadu, zobrazený čas stojí, pořad se ale nahrává (bohužel s tímto pruhem). Někdy zůstane navíc ještě zobrazen pruh s možnostmi "ano / ne" z dotazu, zda spustit nahrávání (rámeček okolo zmizí). Původně to dělalo pouze v noci, ale už to udělalo i odpoledne. Stará verze SW tohle nedělala.

Občas se STB nepřepne na správný program, takže se nahrává něco jiného, nežli člověk chce.

Někdy se stane, že po té, co problikne informace o vypínání časovače (při zahájení nahrávání, již bylo zmíněno) zamrzne obraz. STB je zapnuté, dokud ho ručně nevypnu. Je to méně časté, ale děje se to.

Další chyby zmínili jiní. Doufám, že bude nová, funkční verze SW dříve, nežli se naštvu tak, že Handan poletí do kontejneru, kam také patří. Dělat betatestera a ještě za to platit mě opravdu nebaví >:(.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Pavel

Následující není sice vyloženě funkční chyba, ale z uživatelského hlediska to trochu obtěžuje: řekněme, že sleduji kanál "A". Během pauzy mezi pořady si vyvolám EPG, prolistuji, a chci naprogramovat pořad, vysílaný na kanálu "B". Stisknu tedy tlačítko "Sleep timer", které správně vyvolá programování časovače, a nastaví začátek a konec pořadu. Dosud OK. Ale proč se jako kanál, ze kterého má být nahráváno, nastaví sledovaný kanál "A", takže je potřeba znovu odlistovat třeba několik desítek kanálů, abych nastavil požadovaný kanál "B"??? Takové chování je naprosto nelogické, a zbytečně zdržuje :(

Vámi popisovanou závadu se mi nepodařilo zopakovat.

Na STB sledován program Sport 5, přez EPG naprogramováno nahrávání ČT1, Jim Jam (místo označování programů tlačítkem Sleep timer doporučuji používat REC - označováno však stejně jako vy)

Ve stanovený čas se začal nahrávat požadovaný program.

Jediné co můžu doporučit, je po upgrade FW na verzi 1.11 udělat Factory reset.

• po 2 týdnech...
Návštěvník Milav

U jiného Handanu zde na f'oru jsem četl o závadě, kterou mám u H 7000 s novým FW také - - pokud mám nastavený časovač u pořadu týdně, u vypnutého STB nesepne a jen posune šasovač na další týden + stále problémy s tím, že občas nahraje jiný program, než má. Obtěžuje také částečné zamrzání - při přepnutí programů !hlavně přes OK - seznam) zůstane vidět na obrazovce jen info a obraz je černý. Musím přepnout o 1-2 kanály dopředu nebo zpět a pak se to chytí.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...