Přejít na obsah

Nový SW 1.09 pro Handan CV-7000HD

Doporučené příspěvky

jak jsem jiz rikal ... ovladani hlasitosti castecne nefunguje. graficky se na TV zobrazuje, sloupec se meni ovladanim hlasitosti, hlasitost vsak zustava konstatni (mute vsak funguje). Ne, nemam to spatne zapojene, ovladani hlasitosti normalne fungovalo pred upgradem.

Posledni dobou jsem si take vsiml, ze pri zrejme rychlejsim prepinani programu se najednou objevi jen cerna obrazovka a program se nechce zobrazit. Vetsinou ma toto 2 reseni. Prvnim resenim je prepnuti do jineho muxu (doufam, ze to je ten sravny vyraz), pote navratem na puvodni program jiz vse zase funguje. Nebo vyckanim na cerne obrazovce, po cca 10vterinach dojde k restartu STB. Zde si nejsem jist, zda chyba byla i pred upgradem.

No a pak mi jeste nejde HBO HD, ale to se nevyresi lepsim FW, nybrz lepsim managementem UPC :(

Návštěvník Milav

S tím zčernáním při přepnutí programů souhlasím - mně dělá totéž, před upgrade to nedělalo nebo jen vyjímečně (vše u kódovaných kanálů). Někdy nepomůže ani přepnutí jinam, musím Vyp/Zap STB. Navíc problémy s časovačem (viz můj příspěvek výše, platí u všech programů) - a pokud nahrávám něco dopoledne a přijdu večer z práce, je STB zamrzlý. Opět musím Vyp/Zap. Taky jen u kódovaných programů.

Návštěvník onak

Nevím, ale mně normálně ovládání hlasitosti funguje i při propojení přes HDMI, ale stejnak tu hlasitost na STB neovládám, mám to pořád naplno a ovládám to přes televizi.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...