Přejít na obsah

Nový SW 1.09 pro Handan CV-7000HD

Návštěvník onak

Doporučené příspěvky

Díky za tento postřeh, nastavil jsem to 1080i a je to skutečně lepší. U předchozího firmware se mi u 1080i "přelévala" červená barva přes kontury, proto jsem to měl nastavené na 720p. Teď je obraz při nastavení na 1080i detailnější - "ostřejší"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník seny

Nový fw se mi úspěšně nainstaloval, ale ráno byl stb opět zapnutý, takže to na co jsem hlavně čekal, tj. že se stb nebude o půlnoci sám zapínat, se zřejmě nekoná :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník mag_cz
Nový fw se mi úspěšně nainstaloval, ale ráno byl stb opět zapnutý, takže to na co jsem hlavně čekal, tj. že se stb nebude o půlnoci sám zapínat, se zřejmě nekoná :-(

Nejsem si jistej, ze je to FW... Rekl bych, ze je ti spis STBex. Mne se to nezapina, kdyby to bylo FWer, zapinalo by se mi to taky.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník mag_cz
Zapíná se to asi 90% uživatelů co znám... Mě taky, není to chyba spíš přiblblá vlastnost

Porad zustava otazka, jaktoze to nemaji vsichni, vcetne me, kdyz by to mel byt FW? FW maji vsichni stejny, HW ne, takze si vazne myslim, ze to s FW nema nic spolecnyho. Jak ale rikam, MYSLIM si to :-).

Odkaz ke komentáři

Zvlastni je, ze nikdo nema stejny problem jako ja u ovladani hlasitosti. A zde je problem evidentne ve FW, nebot pred aktualizaci ovladani hlasitosti normalne fungovalo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník seny

Nejsem si jistej, ze je to FW... Rekl bych, ze je ti spis STBex. Mne se to nezapina, kdyby to bylo FWer, zapinalo by se mi to taky.

Nejdřív jsem si také myslel, že blbne jen můj stb, ale ani po výměně stb to nepřestalo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník onak

No je zajímavý, že předtím mi to nikdy STB neudělal, aby se mi sám zapnul. Ale dneska ráno, když jsem vstal, tak byl zapnutý (vím, že jsem ho určitě včera večer vypínal na Nově - takže na nekódovaném programu). Jsem zvědav, jestli to udělá dneska v noci znovu.

Odkaz ke komentáři

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...