Odesláno 7. června 2008 16 let Od včerejška večer (6.6.) je naprosto rozjetý zvuk s obrazem u AXN, obraz je o kus napřed před zvukem. U digitálu sice jen o kousek, ale tak, aby si toho člověk všimnul a rušilo ho to, u analogu je ten rozdíl mnohem větší a prakticky se to nedá sledovat.
Odesláno 7. června 2008 16 let mě to teda jede normálně Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. června 2008 16 let Hmm, díky za info. Tak se zřejmě jedná o nějakou lokální zážitost na hlavní stanici. V tom digitálu se to již téměř srovnalo, ale u analogu je to stále hodně rozjeté. Zvuk je zpožděný až o 20 vteřin za obrazem.
Odesláno 7. června 2008 16 let Hmm, díky za info. Tak se zřejmě jedná o nějakou lokální zážitost na hlavní stanici. V tom digitálu se to již téměř srovnalo, ale u analogu je to stále hodně rozjeté. Zvuk je zpožděný až o 20 vteřin za obrazem. no, není zač...koukám z Prahy..na digitálu to jede uplně normálně jak by mělo..na analogu, mmnt...v reklamách mi to jede dobře, myslím, že bude problém někde u tebe nebo jak píšeš na hl.stanici Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 7. června 2008 16 let Tohle se mi u AXN stalo take asi pred mesicem jeste na cistem analogu, fakt nekoukatelne.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.