Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

toto řeším gmailem na vlastni domeně . vše zadarmo (kromě cca 200 kc rocne za domenu).

• po měsících...
Odesláno

prosím o zaslání vašeho e-mailu děkuji Jana Pánková

Odesláno

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

Takže jaký email chcete zaslat?

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • po 2 týdnech...
Odesláno

dobrý den chtela bych odlasit internet že nemam počitač chtelabych to zkušit interne.[/i][/b]

Odesláno
dobrý den chtela bych odlasit internet že nemam počitač chtelabych to zkušit interne.[/i][/b]

Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC.

tam nahoře uprotřed to je... :roll: možná by to mohlo ještě blikat a v případě krajní nouze fackovat, ale na to by musel mít uživatel příslušnej hardware...

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
  • Po letech...
Odesláno

dobry den ma emailova adresa je stejna nysovapetra@seznam.cz prosim o elektronicke vyuctovani dekuji nysova

Odesláno

Další slípka.

Odesláno

Co potřebujete vyúčtovat, nějakou fakturu vám třeba tomus pošle, když na tom trváte ;-)

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • Po letech...
Odesláno
Přátelé, funguje vám https://registrace.upc.cz/ ? Já jsem tam byl naposledy v dubnu, a to všechno fungovalo, číslo je variabilní symbol bez poslední číslice, heslo si pamatuji velmi dobře a nejsem schopen se přihlásit. Naprosto stejný problém mám s webmailem. Jede to někomu, nebo zase v UPC něco optimalizovali?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague