Odesláno 6. února 2010 15 let toto řeším gmailem na vlastni domeně . vše zadarmo (kromě cca 200 kc rocne za domenu).
Odesláno 22. dubna 2010 14 let Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC. Takže jaký email chcete zaslat? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 4. května 2010 14 let dobrý den chtela bych odlasit internet že nemam počitač chtelabych to zkušit interne.[/i][/b]
Odesláno 4. května 2010 14 let dobrý den chtela bych odlasit internet že nemam počitač chtelabych to zkušit interne.[/i][/b] Neoficiální diskuzní fórum o připojení k TV a internetu prostřednictvím kabelove sítě UPC. tam nahoře uprotřed to je... možná by to mohlo ještě blikat a v případě krajní nouze fackovat, ale na to by musel mít uživatel příslušnej hardware... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 4. května 2010 14 let Zkuste to tady: www.upc.cz/kontakt Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 9. srpna 2013 11 let dobry den ma emailova adresa je stejna nysovapetra@seznam.cz prosim o elektronicke vyuctovani dekuji nysova
Odesláno 11. srpna 2013 11 let Co potřebujete vyúčtovat, nějakou fakturu vám třeba tomus pošle, když na tom trváte Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. srpna 2015 9 let Přátelé, funguje vám https://registrace.upc.cz/ ? Já jsem tam byl naposledy v dubnu, a to všechno fungovalo, číslo je variabilní symbol bez poslední číslice, heslo si pamatuji velmi dobře a nejsem schopen se přihlásit. Naprosto stejný problém mám s webmailem. Jede to někomu, nebo zase v UPC něco optimalizovali?
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.