Přejít na obsah

HD kanály " zadrhávají "

Máte problémy s plynulostí a nezasekávání u digi příjmu ??  

27 hlasů

1. 1. Máte problémy s plynulostí a nezasekávání u digi příjmu ??

• mám
      18
    • nemám
      2
    • stalo se mi to, ale je to ojedinělé
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Retiree

To Anonymní IP: 78.102.53.143

Vysvětlete prosím:

1. Při zapojení vf signálu STB>Tv je digitální příjem někdy nekvalitní, zatímco analogový příjem OK. Po opětném zatlačení konektoru (STB je lehký, snadno se pohybuje) je i digitál opět OK?

2. Proč je příjem všech osmi multiplexů (10. nemohu sledovat, HD) v pohodě a přijem muxu 418 MHz dlouhodobě až na vyjímky nekvalitní?

3. Proč se tedy pro přenos digitálního signálu používá právě Kvadraturní amplitudová modulace (QAM) s obvykle 64, ale až 256 stavy, je-li digitální signál tak odolný proti rušení?

To Anonymní IP: 78.102.53.143

Vysvětlete prosím:

1. Při zapojení vf signálu STB>Tv je digitální příjem někdy nekvalitní, zatímco analogový příjem OK. Po opětném zatlačení konektoru (STB je lehký, snadno se pohybuje) je i digitál opět OK?

Vubec bych nebyl prekvapen, kdyby ten smejd STB mel citlivost parni lokomotivy.

2. Proč je příjem všech osmi multiplexů (10. nemohu sledovat, HD) v pohodě a přijem muxu 418 MHz dlouhodobě až na vyjímky nekvalitní?

Nejsem jasnovidnej, ale treba protoze signal ruznych multiplexu je ruzne silnej.

Urcite si jeste vzpomenete, ze kvalitni prijem CT1 nezarucoval kvalitni prijem CT2.

3. Proč se tedy pro přenos digitálního signálu používá právě Kvadraturní amplitudová modulace (QAM) s obvykle 64, ale až 256 stavy, je-li digitální signál tak odolný proti rušení?

To jste si to dost priohnul (doufam, ze ne zamerne) smerem ke sci-fi. Ja jsem nikdy netvrdil, ze je digitalni signal "tak odolný proti rušení"

Návštěvník jarin

tak dnes 21.6. probehla aktualizace (nejaka) v cca 9.55. hned nato vypadlo axn crime+scifi, sport5. zkusil jsem to znovu naladit, ale marne. a sekani obrazu je priserne skoro na vsech kanalech. lokalita cerny most. toz tak :?

• po 2 týdnech...
Návštěvník seny

Chtěl bych se zeptat, jestli někomu ještě stále problikává Filmbox HD (na sekundu černá obrazovka a pak to zase šlape)? Je to hodně nepříjemné.

Nebo je nutné provést vymazání a znovu načtení všech kanálů? Díky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...