Přejít na obsah

Máte problémy s plynulostí a nezasekávání u digi příjmu ?? 27 hlasů

1. 1. Máte problémy s plynulostí a nezasekávání u digi příjmu ??

• mám
      18
    • nemám
      2
    • stalo se mi to, ale je to ojedinělé
      7

Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě.

Featured Replies

Odesláno

To Anonymní IP: 78.102.53.143

Vysvětlete prosím:

1. Při zapojení vf signálu STB>Tv je digitální příjem někdy nekvalitní, zatímco analogový příjem OK. Po opětném zatlačení konektoru (STB je lehký, snadno se pohybuje) je i digitál opět OK?

2. Proč je příjem všech osmi multiplexů (10. nemohu sledovat, HD) v pohodě a přijem muxu 418 MHz dlouhodobě až na vyjímky nekvalitní?

3. Proč se tedy pro přenos digitálního signálu používá právě Kvadraturní amplitudová modulace (QAM) s obvykle 64, ale až 256 stavy, je-li digitální signál tak odolný proti rušení?

Odesláno
To Anonymní IP: 78.102.53.143

Vysvětlete prosím:

1. Při zapojení vf signálu STB>Tv je digitální příjem někdy nekvalitní, zatímco analogový příjem OK. Po opětném zatlačení konektoru (STB je lehký, snadno se pohybuje) je i digitál opět OK?

Vubec bych nebyl prekvapen, kdyby ten smejd STB mel citlivost parni lokomotivy.

2. Proč je příjem všech osmi multiplexů (10. nemohu sledovat, HD) v pohodě a přijem muxu 418 MHz dlouhodobě až na vyjímky nekvalitní?

Nejsem jasnovidnej, ale treba protoze signal ruznych multiplexu je ruzne silnej.

Urcite si jeste vzpomenete, ze kvalitni prijem CT1 nezarucoval kvalitni prijem CT2.

3. Proč se tedy pro přenos digitálního signálu používá právě Kvadraturní amplitudová modulace (QAM) s obvykle 64, ale až 256 stavy, je-li digitální signál tak odolný proti rušení?

To jste si to dost priohnul (doufam, ze ne zamerne) smerem ke sci-fi. Ja jsem nikdy netvrdil, ze je digitalni signal "tak odolný proti rušení"

Odesláno

tak dnes 21.6. probehla aktualizace (nejaka) v cca 9.55. hned nato vypadlo axn crime+scifi, sport5. zkusil jsem to znovu naladit, ale marne. a sekani obrazu je priserne skoro na vsech kanalech. lokalita cerny most. toz tak :?

Odesláno

Mně na Praze 4 to šlape v pohodě. Zkoušel jsi vypnout - zapnout STB?

Odesláno

Taky mi proběhla aktualizace, ale všechny programy běží v pořádku, tak jak mají.

Odesláno

tak jsem musel dat tovarni nastaveni a znovu vse naladit a uz to jede.uff. toto byla 1.aktualizace, pri ktere se to rozhodilo timto zpusobem.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jestli někomu ještě stále problikává Filmbox HD (na sekundu černá obrazovka a pak to zase šlape)? Je to hodně nepříjemné.

Nebo je nutné provést vymazání a znovu načtení všech kanálů? Díky

Odesláno

Taky mi to dělá u Filmbox HD, lokalita Kladno. Nevím jestli vymazání všech programů a jejich znovunaladění pomůže.

Odesláno

Praha Černý Most, Filmbox HD také problikává

Odesláno

V Brne taky Filmbox HD cerna.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague