Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Mě už ve "standardu" FilmoxHD HBOHD přestaly jít :(

Odesláno
  • Autor
Mě už ve "standardu" FilmoxHD HBOHD přestaly jít :(

mě taky sakra :(

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

POdle mne otazka by nemela byt polozena jestli je HD ve standartu..neni a nemelo by byt..je to v s HD set top boxem za ktery se plati..nyni platime 150Kc za NGHD a Voom HD..ale to je trochu dost drahy spas

Odesláno

Opraš češtinu, správně je "ve standardu"

Odesláno

Já bych to otočil, kdo má supreme tak HD STB zdarma, kdo má 150,- za HD STB tak má HD programy zdarma vyjma HBO a Filmbox (tam chápu že za 150 nájem nemůže být), ty by měl pokud má filmový balík (HBO) tj. nemusel by mít supreme.

A bylo by vyřešeno, UPC by vařilo dál tak jako dosud a všichni bychom byli spokojení.....

Odesláno
  • Autor
Já bych to otočil, kdo má supreme tak HD STB zdarma, kdo má 150,- za HD STB tak má HD programy zdarma vyjma HBO a Filmbox (tam chápu že za 150 nájem nemůže být), ty by měl pokud má filmový balík (HBO) tj. nemusel by mít supreme.

A bylo by vyřešeno, UPC by vařilo dál tak jako dosud a všichni bychom byli spokojení.....

souhlasim..pokud to ty dementi tady čtou, tal at to i zavedou a šup sem s novýma kanálama taky

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Ty jo, to je hodne psychopaticke. Fakt chapes, ze kram za USD 5 se ma pronajimat za 150 Kc/mes? Opravdu by byli spokojeni vsichni? Super. Ja bych mel drobne vylepseni: kdo ma supreme, zaplati 800,- mesicne na konto Paraple. Pak by teprve byli spokojeni vssichni.

Odesláno

Tan "krám" stojí na volném trhu přes 350EUR

Cena 150,-/měsíc je hodně levná, když si vezmeš že by sis to jinak musel koupit sám.....

:!: Je to cena co jim nazaplatí ani pořizovací náklady, když spousta lidí jim to třeba za půl roku za rok vrátí....

Odesláno

ten kram ma hodnotu 4000 kc

Odesláno
:))) To je pozoruhodna naivita. Neni vam napadne, ze noname prehravace DVD kdysi staly 15000 a dnes 1500? A to je vec, ktera obsahuje mechaniku, optiku a elektroniku. Handan je desticka osazena vyslouzilejma cipama z japonskejch 5 let starejch STBecek smontovana nekde v poustnich pribytcich cinskejch nomadu. Pokud je domorodec ochoten zaplatit za prazdnou lahev od cocacoly kilem zlateho pisku, neznamena to, ze ma stejnou cenu i pro ostatni.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague