Návštěvník Lisak1 Odesláno 20. června 2008 Sdílet Odesláno 20. června 2008 Nevím jak vam ale mě se posledni dobou pravidelne ve vecernich hodinach rapidne zvetsi pingy do zahranici.Jlikoz hraji po internetu UT2k4 na zahranicnich serverech v tu dobu nehratelne..upc mi jen trapne napsalo ze linku prozkouseli a problemy zadny nenasli tak mi to pak nekdo vysvetlete nebo du k nekomu jinymu a na upc kaslu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. srpna 2008 Sdílet Odesláno 1. srpna 2008 Hraju po sítí CS:S a mam odsledovane ze i prez den mam v zahranici velkej loss, a hlavne po pulnoci se hrozsi kvalita pingu tak ze je uplne nestabilni takze to zkace napr. z 20 na 200 atd... takze v noci si nezahraju - vedne sem tam dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. srpna 2008 Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 Uz se tu podobne problemy resily, zkus prohledat forum. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.