Odesláno 24. června 2008 16 let Praha sever, Praha jih, Brno - nejde web, možná ještě někde jinde... na msn to možná stačí, ale dostat se do emailu nebo na stránky je nemožný... tenhle post tady tvořim asi 3/4 hodiny i s lezením na forum... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. června 2008 16 let Dneska sem si vsimnull 2 vypadku a pokazde sem musel zrestartovat modem...
Odesláno 24. června 2008 16 let I v Ostravě jsem dneska odpoledne zaznamenala pár drobných výpadků. Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
Odesláno 24. června 2008 16 let Autor zázrak... aspoň praha už je ok, jenom nevim, na jak dlouho... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 24. června 2008 16 let od 13hodin, Praha, do cca 19:00 výpadek..grrrr Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město
Odesláno 25. června 2008 16 let Ahoj, asi jsem na tom podobně. Od přibližně 20hodin mi jde internet tím stylem že blbej seznam načítám 20minut a to mám clasic. Volal jsem na technickou podporu a tam mi po prověření řekly že koukali v baráku na ostatní modemy a ty jsou v poho ale mě se prej změnila frekvence a tudíž mi to nejde, s tím že bude muset přijít technik přeladit celej barák. Nevím ale příjde mi to jako blbost když kámoš o ulici vedle je na tom stejně jako já, ale sousedovi v baráku to jede jak má,
Odesláno 26. června 2008 16 let Zkus restartovat modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.