Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník onak

Na změně IP adresy není nic podivného, protože UPC přiděluje klientům dynamické IP adresy, které se mohou kdykoliv změnit, i když po většinu času zůstávají nezměněny. Pokud chcete stálou (pevnou) IP adresu, můžete si ji předplatit za 200 Kč měsíčně.

Cca před 30 minutama vypadl internet (no signal) tak i televize v Neratovicích (snad to neni jen lokální problém čtvrti). Doufám, že někde někdo nepřekopl kabel.

Edit: Dle infolinky již o tom vědí.

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA
  • Neratovice
V Brně Králově-Poli mi cca 10 hodin nejel internet.

Sem v zabinach a tu vcera to same, nakonec pomohlo restartovani routeru pak to vecer zase zahaprovalo a dnes rano prvni co sem delal tak sem restartoval router

Presne tak. Napoprve jsem nevedel, zda se to skutecne spravil restart routeru, nezkousel jsem totiz pripojeni tesne pred nim. O dve hodiny pozdeji to spadlo opet a restart pomohl. A dnes rano jsem taky hned restartoval. Pri vecernim vypadku na zacatku zhaslo i par diod na modemu.

totez - vcera odpoledne nutnost resetovat modem, dnes v poledne zapnu pocak a nic. Nepomohl ani reset modemu - musel jsem restartovat i router. Hlavne ze mam v te UPC emailove schrance plno kravin, ze vyhraju, kdyz objednam xxxxx :x

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...