Odesláno 25. června 2008 16 let zdravím, mám DVR handan, službu digital standard - a všechny programy fungují víceméně v pořádku, ale Z1 prostě ne - po přepnutí na Z1 se obrazzastaví, běhaj kostičky (přijde mi, že obraz je snad úplně z něčeho jinýho) a zvuk taky nejde... nemáte někdo tušení, jak to pořešit? Po spuštění Z1 to pár dní šlo v pořádku... díky za pomoc Honza
Odesláno 25. června 2008 16 let Pres Menu nejprve smaz vsechny kanaly a pak spust manualni instalaci a znovu nalad vsechny kanaly. Pokud to nepomuze, tak zkontroluj privodni koaxialni kabel k STB - odpoj konektory a zase zapoj atd. Pokud nepomuze ani dukladna kontrola koax kabelu, tak jedide problem nahlasit na UPC, at si to prijdou zkontrolovat jestli nei problem u nich. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 25. června 2008 16 let Také se mi občas stávalo že nějaký kanál se ,,kousal,, a kostičkoval. Vyřešilala to až návštěva technika, který šel najisto po koax kabelu. Sice jsem měl zakoupen dobrý koax H-121 ale klasické koncovky jsem pájel sám a to byl ten problém který způsobil že některý z kanálu zadrhával. Po výmněně koncovek koax. kabelu za TENTO TIP vše najednou behalo tak jak má. Já bych zkusil ten kvalitní kabel.. Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 26. června 2008 16 let TENTO TIP To je konektor pro pocitacovou sit, ten by do TV zasunout asi nesel. Ja pouzivam F konekrory na ktere nasroubuji redukci F - IEC: http://www.sat2000.cz/catalog/redukce-i ... p-589.html Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 26. června 2008 16 let Dík za upozornění. Je to tento konektor Basic - Základní, Family Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Plzeň
Odesláno 19. července 2008 16 let jj take mam ted poslednich 14 dnu s Z1 problem , TV se me celkem libi ale neda se na to vetsinou koukat , obraz jaksi divne páskuje , pokud se zaber nehejbe je vse super ale pkud je rychly zaber a tak tak se obraz roztrha do cca 30 podelnych pasku a jak mile se kamera zastavi tak je zase vse OK
Odesláno 20. července 2008 16 let Taky jsem si toho vsiml, to bude problem budto primo u provozovatele, nebo nekde po ceste k UPC, popr. na prijimaci v hlavni stanici UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.