Návštěvník honzap Odesláno 29. června 2008 Sdílet Odesláno 29. června 2008 Chtěl bych se zeptat jaký je napájecí zdroj k modemu Motorola SB 5100E? Podařilo se mi ho ztratit a musím tudíž sehnat nový. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. června 2008 Sdílet Odesláno 30. června 2008 12 V , 1.25 A Pozor na dodrzeni proudu. Popripade se zkus zeptat na UPC jestli by ti neprodali novy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2008 Sdílet Odesláno 7. září 2008 Jak pozor na dodržení proudu! klidně si může koupit 2A 12V a nic se stím nestane. ale pozor nesmí být menší než 1,2A protože by to trafo bylo pod dimenzovaný a bude tím trpět= bude víc topit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 7. září 2008 Sdílet Odesláno 7. září 2008 No podle mě to musí být přesně tak jak píše tomus. Protože trafo není v modemu, ale je zvlášť. To je to, co je vidět na obrázku, a potom se přeci musí dodržet přesný výstup proudu z trafa, tzn. nesmí být menší ani větší. Jinak by modem nefungoval a možná i odešel. Jsem laik, takže mě opravte, pokud melu nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 7. září 2008 Sdílet Odesláno 7. září 2008 Pokud tam pripojis trafo kde neni stabilizator napeti, s vystupem 2A/12V a modem si vezme jen 1.25 A, tak napeti tim padem vyroste odhadem nekam ke 14 V a muzes modem odpalit. U trafa je zavisle napeti na odberu proudu , pokud 12V trafo zmeris naprazdno, tak zjistis ze napeti je treba 16 V, se zvysujicim odberem proudu pak napeti klesa a pri 2A by melo davat tech udavanych 12 V, napriklad. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2008 Sdílet Odesláno 7. září 2008 Pokud si koupi zdroj (ne trafo) s parametrem 12V/2A, tak to znamena, ze zdroj dava na vystupu 12V a je schopen dodat max.2A. Takze pokud pripoji modem, zdroj mu da proudu kolik potrebuje (tj. tech 1 a kousek A) pri 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. září 2008 Sdílet Odesláno 8. září 2008 Ano, to je pravda, ja mluvil o transformatoru. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.