Návštěvník Sused Odesláno 30. června 2008 Sdílet Odesláno 30. června 2008 jsem ex-karnevalista a nedari se mi zaregistrovat na moje UPC.. furt to pise ze uzivatel nebyl nalezen.. jako zakaznicke cislo davam to cislo co mi pridelilo UPC jako variabilni symbol pri prechodu z karnevalu na UPC.. a furt nic.. ma (mel) nekdo podobny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník halali Odesláno 30. června 2008 Sdílet Odesláno 30. června 2008 ano má,o dva řádky níž už toto téma je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník onak Odesláno 30. června 2008 Sdílet Odesláno 30. června 2008 Jj zadávej tam zákaznické číslo, co ti dalo UPC, ale musíš bez poslední číslice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Sused Odesláno 1. července 2008 Sdílet Odesláno 1. července 2008 diky funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.