Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

jj taky mě to štve, ale zajímalo by mě fakt, jestli to je upscale nebo opravdový HD.

Odesláno

i upscale by mi stacil.porad peknejsi nez SD

Odesláno

Takže "z ho*na bič", jak říkala moje babička.

Odesláno

Taky si kvůli přepočítavaného upscalu nebudu rvát vlasy. To mi se daleko víc líbí počin fy Mattes AD, která si od ČT koupila sublicenci a pouští po jejich IPTV do televizí zákazniků všech 8 kanálů, které jsou jinak jen na webu ČT avšak až po nainstalování jejich videopůjčovny a za lepší rozlišení si je třeba připlatit. Když si sublicenci mohla dovolit firma Mattes, tak UPC by z toho určitě taky nevykrvácela, kdyby to pustila do DVB-C.

http://www.digizone.cz/aktuality/fotoga ... -loh-2008/

Odesláno

Je poměrně běžné, že když se manager "spotřebuje", tak místo investic preferuje úspory - a to je přesně rozdíl mezi Mattesem a UPC.

Mattes řídí lidi, co ještě mají nápady a v čele UPC sedí lidi, co se už jen vezou a je pro mě mnohem snazší olympiádu v HD nenabízet a pokud díky tomu přijdou o pár zákazníků, tak to vykompenzují přípisem, kde nařídí šetřit s kancelářskými potřebami.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

No ja bych rekl ze ceske UPC ma jeste ten problem, ze jejich vedeni sedi az v Holansku, takze rozhodovaci schopnosti UPC ČR budou do jiste miry omezene, viz. Eurosport HD.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague