Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

jj taky mě to štve, ale zajímalo by mě fakt, jestli to je upscale nebo opravdový HD.

Odesláno

i upscale by mi stacil.porad peknejsi nez SD

Odesláno

Takže "z ho*na bič", jak říkala moje babička.

Odesláno

Taky si kvůli přepočítavaného upscalu nebudu rvát vlasy. To mi se daleko víc líbí počin fy Mattes AD, která si od ČT koupila sublicenci a pouští po jejich IPTV do televizí zákazniků všech 8 kanálů, které jsou jinak jen na webu ČT avšak až po nainstalování jejich videopůjčovny a za lepší rozlišení si je třeba připlatit. Když si sublicenci mohla dovolit firma Mattes, tak UPC by z toho určitě taky nevykrvácela, kdyby to pustila do DVB-C.

http://www.digizone.cz/aktuality/fotoga ... -loh-2008/

Odesláno

Je poměrně běžné, že když se manager "spotřebuje", tak místo investic preferuje úspory - a to je přesně rozdíl mezi Mattesem a UPC.

Mattes řídí lidi, co ještě mají nápady a v čele UPC sedí lidi, co se už jen vezou a je pro mě mnohem snazší olympiádu v HD nenabízet a pokud díky tomu přijdou o pár zákazníků, tak to vykompenzují přípisem, kde nařídí šetřit s kancelářskými potřebami.

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul
  • Praha 6
Odesláno

No ja bych rekl ze ceske UPC ma jeste ten problem, ze jejich vedeni sedi az v Holansku, takze rozhodovaci schopnosti UPC ČR budou do jiste miry omezene, viz. Eurosport HD.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
http://www.digizone.cz/aktuality/upc-se-opet-pochvalilo-olympiada-mu-pry/

pak se nemuzem divit ze Eurosport HD je pro ne priorita numero NULA..

zajímavé, mám UPC a přesto sleduju olympiádu z DVB-T, na co bych zapínal jejich pokakaný STB, když mi nemá co navíc nabídnout, jo kdyby tam byla olympiáda v HD tak to by byla jiná.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague