Návštěvník apurvathea Odesláno 10. července 2008 Sdílet Odesláno 10. července 2008 Ahoj potrebuju koupit router, docetla jsem se tu, ze celkem spolehlivy je asus 520 g, mate s nim nekdo zkusenosti i pod vistou? Neni nejaka starsi levnejsi verze, co funguje na UPCaky.. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník spasen Odesláno 11. července 2008 Sdílet Odesláno 11. července 2008 Osobně používám TL-WR543G AP/klient/router - 2,4 GHz, 4x LAN, 1x WAN již rok a zatím jsem s ním neměl nejmenší problém. Dá se pořídit za cca 600-800 Kč. Na stránce http://www.i4wifi.cz/?cls=stoitem&stiid=486 je ke stažení i český návod v nezkrácené podobě. Nutno posoudit podle vlastních požadavků a potřeb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TomK Odesláno 15. července 2008 Sdílet Odesláno 15. července 2008 Ano, Asus WL-520gC a 520gU (= verze USB) jsou levne a spolehlive. Dokonce do nich nad lze nahrat alternativni firmware DD-WRT (od v.24), ktery z něj udělá univerzální stroj o třídu vyšší - nezkoušel jsem, tot doporučuji pouze znalcům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.