Odesláno 10. srpna 2009 15 let Predplatne se vysila trvale od prvniho nebo druheho dne v mesici az do posledni vteriny v danem mesici, takze je uplne jedno na jak dlohou koncove zarizeni odpojis. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 10. srpna 2009 15 let Predplatne se vysila trvale od prvniho nebo druheho dne v mesici az do posledni vteriny v danem mesici, takze je uplne jedno na jak dlohou koncove zarizeni odpojis. Nevim, nevim, zrovna dnes jsem musel nechat "obnovit" jednu z nasich karet, kterou jsme spolu setopboxem (CV-5000) delsi cas nepouzivali. Po dlouhodobem odstaveni (asi 1/2 roku) byl prijimac i se zasunutou kartou zapnut cca 20 hodin, a nic mu nepomohlo - musel jsem volat UPC a nechat to rucne znovu aktivovat. Obsluha - operatorka sdelila, ze je to jasne, kdyz to takto dlouho neni zapojeno, tak se to musi nechat rucne obnovit - pry zadny automaticky ci trvaly obnovovaci signal... Po chvilce pak naskocilo vsechno, co mame predplaceno. Tak kde je pravda ? Pozn.: ted jsem mluvil s technikem (skutecnym - ne opici), a potvrdil me, ze pri delsim odstaveni karty je potreba ji obnovit rucne, nestaci to stand. stale vysilane obnoveni predplatneho a jeho programove nabidky.
Odesláno 10. srpna 2009 15 let Tak by mne zajímalo kolik přesně je to dnů. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 21. února 2010 15 let přidám to sem, protože tady probíhá diskuze zrovna o conaxu a obnovování .... od dnes by u mě měla být aktivní nová nabídka, přešel jsem z balíku internet +standard + hbo na balík internet (jiný) + standard + hbo + plus ... ráno zapnu TV na Primě, chvíly to jelo a pak se objevila hláška, že není přístup, zajímavé je že kanály z balíku plus a hbo všechny jedou, ale ze standardu ne ... je nějaká možnost jak dosáhnout nápravy ještě v neděli, nebo jsem do pondělí odkázán na kabelový analog + DVB-T
Odesláno 21. února 2010 15 let Zavolej si na infolinku UPC Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 21. února 2010 15 let Zavolej si na infolinku UPC no samozřejmě, ale je jaksi neděle a v UPC nikdo v neděli nedělá
Odesláno 21. února 2010 15 let no vida, možná přece jen tam někdo dělá ... ráno se mi ozval záznamník, ale teď už i živý operátor
Odesláno 21. února 2010 15 let přesně tak, i když tam je jen záznamník, tak oni si ty vzkazy průběžně vybírají a řeší problémy, které tam zákazník nahraje .... vím to z vlastní zkušenosti
Odesláno 21. února 2010 15 let infolinka je v provozu i o víkendu Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.