Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim mel bych problem ohledne danneho modulu zakoupil jsem nekdy v listopadu nechal jsem si ho sparovat s karotu UPC, 2 mesice bezelo vse OKa az do dnesniho dne , doma jsem nebyl dejme tomu tejden zapnu si TV a digitalni vysilani na vsech kanalech neslo (zakodovany signal) tak jsem zkousel nekolikrat preladit a stale nic. takze jsem vyzkousel hodit modul do STB a tam taky nenabehl ale sparovana karta sla vpohode. Jak resit tudletu situaci reklamace modulu bo zavolani UPC technika ?

Odesláno

Podíval bych se do menu karty jak je to s předplatným resp. do kdy. Technik na místě s tím nic neudělá. Když je zaplaceno, tak bych vyzkoušel zda běží volné nekodované programy. Pokud ne, tak bude závada v modulu. Jinak bych volal UPC, možná postačí obnovovací signál.

Odesláno

nekodovany programy snad bezi i bez modulu ne? aspon v moji TV ...

Odesláno

Ano to je ten problem kdyz mam zastrceny modul v TV tak se do nabidky modulu nedostanu a drive jsem se tam dostal a jinak ohledne tech volnych digi kanalech tak ty bezi i bez modulu.

Odesláno

Jak rekl Mih, zkontrolovat zda na kartu prislo predplatne na unor a popr. si pro jistotu zavolat na UPC a nechat si poslat znovu obnovovaci signal.

Kdyz to nepomuze, tak reklamovat modul.

Jinak v STB DVR CV-6000 mudule nepojede urcite, v ostatnich Handanech by jet mel.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Pokud se nelze dostat do menu karty a modulu a ani neběží při zasunutém modulu volné kanály je modul na 99% vadný.

Odesláno

Tusite nekdo, jak dlouho zhruba trva nez Lica doda objednany modul + sparovanou kartu?

Odesláno

Zhruba pět dnů.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague