Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

U mé 40W4000 také vše běží se zvukem

Odesláno

U mne také zvuk v pořádku jak přes CA modul, tak přes Handan. Vyzkoušeno na Bravii 32V4500 a 40W4500.

Odesláno

tak X3000 i X3500 MTV Dance zvuk nejde....

Že by to bylo televizí? Nemáte někdo taky tyto ?

Odesláno

Tak zpět, byl jsem zkusit a zvuk jede.....

takže buď a) klobouk dolů před tím kdo na tyto věci tak rychle reaguje (FilmBox HD, MTV Dance), b) bylo to typem pořadu?

hmmm zajímavé

Odesláno

Jo, včera jsem psal do UPC a asi to zabralo - zvuk už také v poho. Přikláním se k variantě a) s kloboukem.

Odesláno

Předpokládám, že bez karty mi na televizi s DVB=C tunerem pojedou volné programy. Je to tak?

Odesláno

Ano, přesně tak. Mám Bravii s DVB-C a volně šířené digitální programy jedou bez problémů.

Odesláno

Minulý týden jsem koupil modul a všechno i HD jede v pohodě. :lol:

Odesláno

nemate nekdo zkusenost se stejnym problemem?? mam sony kdl26v4500 a po zasunuti modulu spusteni ladeni (uplne ladeni) se mi nenaladi progrym z1 a ocko. zkousel jsem to nekolikrat ale porad nic. nevite kde muze byt problem?? diky

Odesláno

Někde se tu psalo, že je lepší pouštět Rychlé ladění a další parametry nastavit na 170,5 MHz a SR 5000

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague