Návštěvník mikeonbike Odesláno 15. července 2008 Sdílet Odesláno 15. července 2008 Ahoj, jaký drátový router a jaký bezdrátový router byste mi doporučili k modemu Motorola SB5101E (SurfBoard Cable Modem)? A zeptal bych se ještě obecně: A jaké vlastnosti musí mít router, aby fungoval s tímto modemem? Dosud jsem si myslel, že by měl fungovat libovolný router, ale asi to tak není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. července 2008 Sdílet Odesláno 16. července 2008 Doteď jsem tam měl SMC7004VBR, ale ten přestal fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dan1 Odesláno 16. července 2008 Sdílet Odesláno 16. července 2008 musi fungovat vsechny routery, ktere maji ethernetove WAN rozhrani - router routuje a je mu jedno k cemu je pripojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. července 2008 Sdílet Odesláno 18. července 2008 Hm,mě práve prestal fungovat asus WL-590GC nevím proč a ani nový router nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.