Odesláno 18. července 2008 16 let Pozemní digitální televizi sice budou moci diváci přijímat zdarma, to ale ještě neznamená, že s ní budou tolik spokojeni jako s placenými televizními službami. Myslí si to mluvčí největší tuzemské kabelové společnosti UPC František Malina, podle něhož DVB-T skrývá řadu problémů, kvůli kterým na něj mnoho diváků zanevře. Malina to napsal v aktuálním čísle oborového týdeníku Marketing&Media.......... Vice na: http://www.digizone.cz/aktuality/dvb-t- ... pc-malina/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. července 2008 16 let je to vul, neskutecnej, politika by mu docela sla... plno kecu o nicem a jeste k tomu sama lez...
Odesláno 19. července 2008 16 let nechte ho, Malina jen dobre dela svou praci - profesionalniho lhare
Odesláno 26. července 2008 16 let Radiokomunikace vraci uder http://www.parabola.cz/clanky/3175/budt ... omunikace/ Jen tak dal, poser se Malino
Odesláno 27. července 2008 16 let Autor Myslim ze tyhle prestrelky jsou zbytecne, vetsina uzivatelu si dokaze udelat obrazek sama co je prone vyhodnejsi. Pokud nekomu staci omezeny pocet komercnich kanalu zdarma, tak si poridi DVB-T, ti programove narocnejsi zacnou uvazovat o satelitu nebo kabelovce a financni stranka nebude hrat takovou roli. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. července 2008 16 let Tomus - budu odporovat. Za svoje peníze, chci kvalitní službu. A silně uvažuji o tom, že budu nahrávat program, na který čumím - a ejhle - kostičkování, a výpadek obrazu a zvuku. Dělá to Nova, dělají to slovenské programy. Nahraji, vystříhám dobrý obraz, a zvuk, vypálím, a pošlu na UPC. / a samozřejmě si doma nechám kopii/. A budu chtít slevu. A když to nepomůže tak se půjde k soudu. Jestli to není vina UPC, tak mně to absolutně nezajímá, protože smlouvu mám s nimi, a HLAVNĚ, UPC PLATÍM. Ale to by nás asi muselo být víc. A jestli oni mají problém s dodavateli signálu, tak je zase jenom jejich věc.
Odesláno 31. července 2008 16 let Problém s dodavateli signálu to zřejmě nebude, protože řadě lidí, včetně mne hrají tyto programy v pořádku, bez výpadků a bez kostiček. Předtím jsem ale vyměnil kabely za nové. Takže pokud jsi přesvědčen, že kabely jsou opravdu kvalitní, doporučuji přeptat se v okolí, přeptat se sousedů, zda je vás opravdu víc s těmito problémy.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.