Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Pozemní digitální televizi sice budou moci diváci přijímat zdarma, to ale ještě neznamená, že s ní budou tolik spokojeni jako s placenými televizními službami. Myslí si to mluvčí největší tuzemské kabelové společnosti UPC František Malina, podle něhož DVB-T skrývá řadu problémů, kvůli kterým na něj mnoho diváků zanevře. Malina to napsal v aktuálním čísle oborového týdeníku Marketing&Media..........

Vice na: http://www.digizone.cz/aktuality/dvb-t- ... pc-malina/

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Myslim ze tyhle prestrelky jsou zbytecne, vetsina uzivatelu si dokaze udelat obrazek sama co je prone vyhodnejsi.

Pokud nekomu staci omezeny pocet komercnich kanalu zdarma, tak si poridi DVB-T,

ti programove narocnejsi zacnou uvazovat o satelitu nebo kabelovce a financni stranka nebude hrat takovou roli.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Tomus - budu odporovat.

Za svoje peníze, chci kvalitní službu.

A silně uvažuji o tom, že budu nahrávat program, na který čumím - a ejhle - kostičkování, a výpadek obrazu a zvuku.

Dělá to Nova, dělají to slovenské programy.

Nahraji, vystříhám dobrý obraz, a zvuk, vypálím, a pošlu na UPC. / a samozřejmě si doma nechám kopii/. A budu chtít slevu. A když to nepomůže tak se půjde k soudu.

Jestli to není vina UPC, tak mně to absolutně nezajímá, protože smlouvu mám s nimi, a HLAVNĚ, UPC PLATÍM.

Ale to by nás asi muselo být víc.

A jestli oni mají problém s dodavateli signálu, tak je zase jenom jejich věc.

Problém s dodavateli signálu to zřejmě nebude, protože řadě lidí, včetně mne hrají tyto programy v pořádku, bez výpadků a bez kostiček. Předtím jsem ale vyměnil kabely za nové.

Takže pokud jsi přesvědčen, že kabely jsou opravdu kvalitní, doporučuji přeptat se v okolí, přeptat se sousedů, zda je vás opravdu víc s těmito problémy.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...