Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No sam jsem tomu moc neveril, slecna na dratu mi to slibila za 50,-. ale ta uz toho naslibovala, stale s nima resim uz dost starou reklamaci.

Ted v pripade Filmboxu to uz resit nebudu, jsem smiren se 100,-. Takze kdyz bude za 50, jen potesi. Nervy uz si s tim ale trapit nebudu.

Návštěvník Luckyss

pokud ti to dala v kampani se slevou na pul roku 50 % tak to pojede :)

jinak co se tyka techa kanalu ..ani jeden zatim na UPC nebude ... momentalne pribyde kvuli olympiade STV3 - bude v HD kvalite tak si muzete uzivat olympiadu :)

..................

jinak co se tyka techa kanalu ..ani jeden zatim na UPC nebude ... momentalne pribyde kvuli olympiade STV3 - bude v HD kvalite tak si muzete uzivat olympiadu :)

Bohužel ale jen ve slovenském DVB-C :evil:

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Návštěvník koubi1

Musím souhlasit za 600kč nebo kolik platím za 74kanalu je dost,50% jsou dobrý kanaly jinak to stojí za zlámanou grešli!!!! ať přidají noví kanály například Chorvatský,Německé.

Návštěvník mill
Já bych uvítal více HD kanálů, nevím na co ty LCD a Plazmy prodávají, jako byste si koupili Ferrari a kola by vám dali z Daewo Matiz... :(

otazka je, jestli maji pro dalsi mux volnou frekvenci nebo by museli zrusit nejakou stanici v analogu, coz vzdy vede ke kritice ze strany analogistu

Návštěvník onak

No jak už jsem zde psal, nebo v nějakém jiném threadu, tak uUPC už má delší dobu nasazany dva nové multiplexy v síti. Zatím na nich nic není a STB je sám nenalezne. Konkrétně na síti UPC to jsou frekvence 722 MHz a 730 MHz.

V brne jsem nasel taky dva takove, driv nebo pozdeji urcite neco pribude.

musííí lol...a doufam, že něco, čím nás všechny pozitivně překvapí

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...