Přejít na obsah

kabelovka načerno? prosím o radu!!! SPĚCHÁ!!!

Doporučené příspěvky

Návštěvník kryspin.motyczka

Dobry den.

Nevim, zda to nebylo uz nekde probirano, pokud ano, omlouvam se a prosim o smazani, ale nic jsem nenasel...

Nechal jsem si zrušit internet, a udělat novou smlouvu na přítelkyni (z důvodu využití akční cenové nabídky :) ) a včera jsem zjistil, že mi jede i kabelová televize (analog), aniž bych o ni měl zájem a nechal si ji zapojit. Přitom v rozvodní skříni, kde jsem byl s technikem, který nám internet zapojoval, je zapojen i filtr jen pro internet (jak mi technik vysvetlil, kdyz jsem se ho ptal, k cemu je ten cerveny valecek ;) ). Z toho usuzuji, že by mi vůbec kabelovka jet neměla. Prosím tedy o radu - mám volat na upc ať s tím něco udělají, nebo to mám nechat tak a drzet hubu a byt rad ze mam kabelovku? :) Jde mi hlavně o to, aby mi pak třeba někdy neposlali složenku, že jim dlužím za něco, co jsem si ani neobjednal...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/1451-kabelovka-na%C4%8Derno-pros%C3%ADm-o-radu-sp%C4%9Bch%C3%A1/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

Pokud jste si nechal udělat novou smlouvu, tak tam byste měl mít přesně uvedeno, jaké služby odebíráte a jaké vám mohou být účtovány. Pokud je tam uveden pouze internet, tak vám poplatek za analogovou televizní nabídku účtován být nemůže.

Jeden můj známý má nabídku mini, a když jsem byl u něj naladil jsem mu v televizi všechny programy z nabídky komplet, i když ji nemá objednanou a dříve mu šlo pouze mini. Funguje mu to už asi 1/2 roku aniž by po něm chtěli pletil něco navíc, ve smlouvě má balíček mini + telefon :lol:

On tam sice nejaky filtr dat mohl, ale je otazkou co konkretne fitruje.

Kazdopadne je to jejich problem, pokud mas ve smlouve odber pouze internetu, tak ti nikdo nemuze nic dalsiho a ani nebude uctovat.

Bud rad ze to jede a dal uz to neres.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník Luckyss

záleží jak ti to dlouho nechají bežet ...chodí jsem tam kontrola do ty rozvodnice a když to zjistí tak tě prostě odpojí ..tobě se nic nestane jen nebudeš mít telku :)

jinak ten červený filtr je na to aby ti šel jenom net a ne telka ..je možný že je špatný :) někdy se to stane ...

Návštěvník Big.rob

My jsme taky kdysi jeste v dobe analogu mely HBO skoro dva roky gratis . Dostali jsem tenkrat HBO na 3 mesice zdarma k nove smlouve a oni si to asi zapomeli pak vypnout a skoro 2 roky nam to frcelo do doby nez HBO preslo do DIGI

Návštěvník Bender
My jsme taky kdysi jeste v dobe analogu mely HBO skoro dva roky gratis . Dostali jsem tenkrat HBO na 3 mesice zdarma k nove smlouve a oni si to asi zapomeli pak vypnout a skoro 2 roky nam to frcelo do doby nez HBO preslo do DIGI
¨

Takových bylo asi víc, to je taky jeden z mnoha důvodů proč lidi nadávají na digitál :lol:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...