Návštěvník torych Odesláno 30. července 2008 Sdílet Odesláno 30. července 2008 prosím o radu,jestli se nějakým způsobem dá připojit temto modem,který mám od UPC na další PC- wifi notebook díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 30. července 2008 Sdílet Odesláno 30. července 2008 Kup si router s wi-fi, pripoj ho k modemu a muzes fungovat, uz se to tu resilo mnohokrat. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník torych Odesláno 31. července 2008 Sdílet Odesláno 31. července 2008 připojil jsem z modemu motorola SB5100E, router Linksys WRT54GL a net mi funguje spustil jsem připojení wifi přes notas a net mi nechodí(přitom na připojení v notasu je síla připojení pomalu 100%),piše to že nemám přidělenou IP adresu nevíte někdo co stím a malý návod jak to rozchodit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludek Odesláno 31. července 2008 Sdílet Odesláno 31. července 2008 Myslim ze jsi si prave odpovedel... ..a malý návod jak to rozchodit??? Mozna se na me budes zlobit ,ale zkousel jsi si prvne precist navod k routeru Ludek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 2. srpna 2008 Sdílet Odesláno 2. srpna 2008 No asi takhle. Nevím, jak je standardně nastavený originální firmware u WRT54GLka, ale je možné, že tam máš nahozený transparentní režim, v kterém dostáváš IP adresy přímo od modemu a pokud máš nějaký "slabší" tarif, tak tam nemáš dostatek IP adres a holt ti to DHCPko už nepřiděli. A tak bude v routeru tím pádem pravděpodobně deaktivován NAT režim, kdy router přidělí skrze jeho DHCP server lokální IP adresy počítačům, na které je otočený provoz z venší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2008 Sdílet Odesláno 20. září 2008 Dobrý den, chci se zeptat. Kdyz jsem pri objednavce nadiktoval ze chci pripojit notebook, daji mi modem, ktery ma LAN? Popripade jake modemy davajji? Moc dekuji za odpoved, rad bych kdyztak jeste zmenil objednavku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dmnc Odesláno 20. září 2008 Sdílet Odesláno 20. září 2008 Nepochopil jsem příliš Váš dotaz, nicméně dostanete od UPC modem, výrobce Scientific Atlanta, jenž obsahuje na výstupu jak port pro síťový kabel, který povedete až notebooku, tak i USB port. Ten můžete využít v případě, že některé z Vašich zařízení například nemá v sobě integrovanou síťovou kartu. Měl jste na mysli něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2008 Sdílet Odesláno 20. září 2008 děkuji moc, šlo mi hlavně o LAN port, do kterého potřebuji píchnout AP. Ještě jednou díky. Luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.