Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník kurzatko
zrovna dneska byl u mě jeden pohůnek z UPC a nutil mi STB - že prý z důvodu rušení analogového vysílání v síti UPC (nebyl ale schopen říci kdy se bude rušit, prý v nejbližší době) nenechte se nikdo oklamat - přečtěte si :
http://www.denik.cz/ekonomika/prodejci_upc20080802.html

je tam jasně napsáno, že pokud bude zájem tak UPC bude analogové vysílání držet i po zrušení

a zapoměl sem, že sem ho upozornil na to aby se už nikdy nesnažil obtěžovat, jinak poletí i s těma svýma papírama až do sklepa

Návštěvník esquire

Takto to v Plzni rozhodně neděláme. Lidem říkáme, že si můžou vyzkoušet naší digitální televizi třeba jen na 3 měsíce a pak se rozhodnout. Těm, co od UPC mají už analog, se říká, že od nás dostanou STB pro lepší příjem a více programů a tu stejnou cenu jim garantujeme na rok. Ohledně toho vypínání či jiných digitálních příjmů se lidem snažíme vysvětlit výhody digitální kabelové televize z hlediska vstupních nákladů, programové skladby apod. Ale rozhodně lidem nelžeme, že si to pořídit musí, nebo že jim vypneme náš analog.

m: Patrně to bude kampaň pro vaši oblast, nicméně je to velice nestandardní postup přemlouvat zákazníka ke zrušení a znovuzapojení služby.

Mému otci z Poruby se stalo to samé nechal se umluvit tentokráte operátorkou UPC na digitál s tím že se bude analog vypínat . Okamžitě jsem to otci vysvětlil doporučil jsem mu aby dal UPC výpověď zakoupil jsem mu DVBT přijímač a má to zadarmo .Nějvětších podvodů se dopouštějí zrůdy z UPC na důchodcích a beze studu jim lžou . Je to dle to samé jako když poberta okrade slepého. Praktika Obchoďáků kde umluví člověka ať zruší smlouvu a následně sepíše smlouvu jeho družka či jiný rodinný příslušník se opravdu děje stalo se to totiž bratranci . Bydlel jsem v Porubě dnes bydlím v Zábřehu mohu totiž posoudit jak se choval Karneval a jak se chová UPC . UPC je banda arogantních individuí a nedá se srovnat s karnevalem ani náhodou .Raději jsem šel do Digi TV mám to na 2 TV a UPC už nikdy více.A objeví li se někdo z UPC u dveří skopnu ho ze schodů . Internet bych si od nich i dal ale po zkušenostech s tímto molochem nechci mít nic společného

Návštěvník piposek

V hrabůvce taky chodí a lžou o analogové tmě. Řešení je prosté a jednoduché - se slovy "Děkuji, nemám zájem" zavírám dveře, stejně jako jehovistům, kteří si taky nedají pokoj :-)

• po 2 týdnech...

Ahoj, u mě byli také obchodníci z UPC a ne jednou. Čtyři z nich jsem slušně odmítl, protože mi neuměli odpovědět na otázky, které jsem jim položil. Což je smutné, když nabízíte něco, o čem nemáte ani páru. Až minulý měsíc ke mně přišel obchodník od UPC, který měl velmi solidní jednání a vystupování a všechno mi dopodrobna vysvětlil, nechal na sebe kontakt. Měl jsem analogovou nabídku TV mini za 209. Přechod na digitál mi vysvětlil následujícím způsobem. Máte od nás analogovou službu, kterou už nebudeme více posilovat a do budoucna se bude převádět na digitál. Nabídl mi službu TV Starter za 299,- a STB zdarma. Pokud se nechám upsat na rok, tak se cena zvýší pouze o 31,-Kč, což je přijatelné, když vezmete v potaz, že místo 9 programů máte rázem 28. Také mi vysvětlil, že STB, který dávají zdarma je pouze jednotunerový, což znamená, že pokud máte video, tak můžete nahrávat pouze to, co právě sledujete. Pro uživatele videí jsou 3 možnosti. První : Když chcete nahrávat - vypněte STB a nahrávejte z analogu a můžete sledovat i to, co právě nenahráváte. Druhá : Přenést video k televizi, kde není STB, tam zdarma běží programová analogová nabídka TV mini a můžete z vesela nahrávat. Třetí : Pronajmout si tzv. DVR Box, který má již 2 tunery a mimojiné umí 4 programy najednou ve stejný čas nahrávat a na pátý se můžete dívat, dále má 160GB Hard disk, což se rovná cca 100 hodin filmové zábavy, a jako největší plus je to, že když máte rozkoukaný film, tak ho můžete pozastavit a třeba druhý den znovu spustit od místa pozastavení, i když v TV neběží. Jen bohužel ta cena, když pominu nějaké ty slevy na pár měsíců, tak potom je to 150,-Kč měsíčně. Malé plus je, že když zvolíte třetí možnost, což je DVR, tak druhý obyčejný STB je zdarma.

S tímto obchodním zástupcem jsem byl velice spokojen, poradil mi různé finty, zanechal na sebe kontakt s tím, že se na něho mohu obrátit, když budu potřebovat pomoc či poradit a dále mi napsal telefonní čísla kam se mám obrátit, když bude problém s rychlostí internetu, výpadku programu či služby případné nesrovnalosti s platbami.

Ještě poslední věc, která se týká internetu. Mám internet od UPC cca 1 měsíc. Mám 10MB/1MB na první 4 měsíce za 245,-Kč, poté 490,-Kč. Což si myslím, že na 10 MB je to velice příznivá cena. Když jsem si dal mompletní test rychlosti, protože mi to jako 10 MB nepřišlo, tak jsem měl pouze asi 2,8 / 280, což mě zarazilo. Tak jsem zavolal na linku, kterou mi obchodník napsal a běhěm 10 ti minut i s telefonátem jsem měl v počítači 11 MB, které tam mám dodnes. Takže já si opravdu stěžovat nemohu.

Co bych dodal závěrem ? Snad jen to, že takových obchodních zástupců není více !

Pokud by měl někdo zájem, tak mohu poslat na dotyčného obchodního zástupce kontakt.

Návštěvník esquire

Urcite je takovych obchodnich zastupcu vic. Vy jste ale pochopil vyhody prechodu na digital, jenze vysvetlujte to 80 letym penzistum. Reknou vam, ze jim tech 8 programu staci a nic nechcou menit. Vysvetlujete jim to skoro pul hodiny a stejne si melou svou. To same je i s telefonem. Takze penzisty a Mini ja uz skoro neresim, je to jen ztrata casu a penez.

Návštěvník kurzatko

tady bych se zastal penzistů, když za nimi příjde obchodní zástupce a tvrdí jim bezostyšně do očí, že se bude analogové vysílání rušit ještě letos a proto si musí objednat digitálni STB (z vlastní zkušenosti vím, že takoví lidé se stejně koukají jen na 4 základní programy) , tak je to přece podvod ne ? A nebo když OZ vnutí dvěma lidem v důchodu (75 a 78 let), kteří užívají službu Digital Starter a 2 x STB, výměnu těchto přístrojů za daleko dražší STB s HD přenosem po HDMI a tito mají doma 2 zánovní televizory (CRT) s uhlopříčkou 55 cm ??? Zdůvodnil jim nutnost těchto HD boxů "Budou prý mít lepší obraz."

a takhle bychom mohli pokračovat

Návštěvník kurzatko
Urcite je takovych obchodnich zastupcu vic. Vy jste ale pochopil vyhody prechodu na digital, jenze vysvetlujte to 80 letym penzistum. Reknou vam, ze jim tech 8 programu staci a nic nechcou menit. Vysvetlujete jim to skoro pul hodiny a stejne si melou svou. To same je i s telefonem. Takze penzisty a Mini ja uz skoro neresim, je to jen ztrata casu a penez.

netvrdím, že jsou všichni obchodníci špatní, ale asi sem měl smůlu a zatím sem žádného nepotkal - mluví a mluví a když se jich na něco zeptáte, nejsou schopní dát pořádnou odpověď. A to jejich chování - někteří vás zkouší přemluvit, aby jste si službu zrušil a vzal si ji znovu od něj - nevím to jistě, ale působí to na mě tak, že si mezi sebou přetahují zákazníky.

Vůbec bych za starými lidmi nechodil a s telefony bych je už vůbec nezatěžoval, protože po barácích pořád chodí z O2,Vodafonu a T-mobile a nabízejí především starým lidem pro ně nesmyslné paušály s 2 letým úvazkem. Tak se není čemu divit, že se už bojí a nepustí nikoho dovnitř, když všichni víme, jaká dnes zlá doba.

Návštěvník esquire

kurzatko: Vůbec to není o přemlouvání. Já se snažím lidem vysvětlit výhody naší digitální televize obecně a zodpovědět jim maximum otázek týkajících se toho. Jenže to pochopí pouze lidi, kteří mě poslouchají. To samé s telefonními službami. Přece jim UPC ušetří stovky korun měsíčně, ne? Nebo mají tolik peněz, že jim nevadí "živit" předraženou pevnou linku? Nevadí, hlavně že je klídek a pětistovka za telefon v SIPU. Nechápu...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...